Gradini cu aspect vintage, deosebit de frumoase si primitoare

Gradini cu aspect vintage, deosebit de frumoase si primitoare

Gradini cu aspect vintage: Este important ca o gospodarie sa fie decorata primitor, astfel incat oricine intra aici sa se simta primit cu bratele deschise. In acest sens, decoratiunile vintage sunt unele dintre cele mai potrivite. Sunt ideale pentru o curte mica si pot fi realizate chiar de voi, acasa.


Musafirii tai se vor simti mult mai bine atunci cand vin in vizita daca acest loc este decorat cu multa dragoste si pasiune.

Foloseste-te de lucrurile vechi pe care le ai pentru a realiza si tu ornamente superbe in curtea casei tale. Galeria foto de mai jos poate fi folosita ca sursa de inspiratie pentru casa ta.

Refoloseste usile si ferestrele vechi

Usile si ferestrele vechi pot fi transformate in decoratiuni absolut superbe, daca stii cum sa le scoti in evidenta.


Fie ca vorbim de ornamente vintage, de un delimitator intim pentru curtea ta sau de un suport creativ pentru flori, toate aceste proiecte pot fi realizate folosind doar usi sau ferestre vechi din lemn.

Decoreaza un colt de relaxare

Curtea casei tale reprezinta spatiul in care te poti relaxa. De aceea, aici poti si te incurajam sa amenajezi un mic spatiu de relaxare.

Foloseste o masa si scaune vechi, cateva ornamente cu flori si o decoratiune pentru a avea propriul spatiu in care sa te relaxezi zilnic.


Vei astepta cu nerabdare sa ajungi acasa, daca in curtea ta vei avea amenajat un loc unde poti sa bei un ceai, sa citesti o carte sau sa te relaxezi ascultand muzica preferata.

Lucrurile vechi pe care le ai in curtea casei tale sau pe care le depozitai in garaj pot fi transformate in decoratiuni vintage, absolut superbe. Alege sa infrumusetezi aceste decoratiuni folosind flori colorate si ornamentele tale vor parea ca au prins viata.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI