Nu arunca pliculetele de ceai! – Refoloseste-le intr-un mod practic!

Nu arunca pliculetele de ceai! – Refoloseste-le intr-un mod practic!

Din ce in ce mai multa lume este interesata de refolosirea lucrurilor si de pastrarea unei planete curate, sanatoase.


De aceea, si noi vrem sa va oferim idei utile pentru a mentine aceasta planeta sanatoasa!

Ceaiul este o bautura sanatoasa, ideala pentru momentele in care esti racit sau in care vrei doar sa te relaxezi. Pentru a profita la maximum de toate beneficiile pe care le are ceaiul, este de preferat sa il bei asa cum este specificat pe cutie si sa nu il combini cu zahar sau alti indulcitori.

Ce se intampla cu pliculetele de ceai, insa? De cele mai multe ori, acestea ajung la cosul de gunoi. De aceea, astazi am adunat o serie de trucuri si sfaturi care sa te ajute sa refolosesti plicurile de ceai.


Deodorizante pentru pantofi

Dupa ce ai folosit plicurile de ceai, lasa-le sa se usuce intr-un loc aerisit pentru ca ele sa nu mucegaiasca. Apoi, pozitioneaza-le in pantofi. Ele vor elimina mirosurile neplacute. Cele ma eficiente pentru aceasta procedura sunt pliculetele de la ceaiul negru sau rosu.

Calmeaza iritatiile

Pliculetele de ceai de musetel, de tei sau de menta te ajuta sa calmezi iritatiile. Arsurile usoare sau intepaturile pot fi calmate cu ajutorul unui pliculet de ceai folosit. Lasa-l sa se raceasca putin si pune-l pe zona afectata pentru cateva minute.

Piela se va calma si vei scapa de usturime, de dureri sau de mancarimi.


Excelente pentru a scapa de pungile de sub ochi

Plicurile de ceai pot fi refolosite pentru a scapa de cearcane. Le poti folosi si de cateva ori pe saptamana. Pune cate un plic de ceai folosit si lasat sa se raceasca pe cearcanele tale si lasa sa actioneze cel putin 15 minute.

Foloseste plicurile de ceai atunci cand plantezi

Inainte de a planta un bulb, pozitioneaza in ghiveci doua plicuri de ceai. Apoi, pune pamant de flori si planteza! Cand vei uda planta, nutrientii din plicul de ceai vor ajunge la planta!

In plus, tine daunatorii la distanta!


 

Nu doar pliculete de ceai, cat si zatul de cafea are intrebuintari aproape miraculoase si nu trebuie aruncat! Afla dintr-un articol precedent cum poti folosi zatul de cafea in gradina casei tale!

sursa foto: Pixabay

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI