Cum sa depozitam eficient in bucatarie – Idei de organizare

Cum sa depozitam eficient in bucatarie – Idei de organizare

Daca bucataria este incaperea in care ne petrecem o buna parte din timpul nostru liber, atunci este obligatoriu ca aceasta sa fie cat mai organizata. Vedem aici 17 idei despre cum sa depozitam eficient salvand in acest fel cat mai mult spatiu.


Cum sa depozitam eficient in bucatarie – Idei de a economisi cat mai mult spatiu

Pentru a eficientiza spatiul in bucatarie avem nevoie de un mobilier functional. Mobilier care nu mai reprezinta o problema in ziua de astazi, deoarece sunt o multime de firme care il executa la comanda si dupa dorinta clientului. Nimic nou pana acum. Insa aproape de fiecare data uitam de micile detalii care ne pot economisi o multime de spatiu. Ca de exemplu sertarele ascunse. Sertare in care putem pastra cea mai mare parte din ustensile si tacamuri pe care le folosim in fiecare zi. Priviti si va inspirati!

cum sa depozitam eficient cum sa depozitam eficient cum sa depozitam eficient cum sa depozitam eficient cum sa depozitam eficient cum sa depozitam eficient cum sa depozitam eficient

Cum sa pastram eficient recipientele cu mirodenii

Daca va place sa stati in bucatarie pregatind mancaruri delicioase, atunci cu siguranta aveti nevoie de mirodenii. Dar ce legatura au mirodeniile cu tema noastra de astazi? Va spunem noi ce legatura au. Deoarece mirodeniile se pastreaza in recipiente inchise ermetic, acestea ocupa o multime de loc. In plus trebuie sa le aveti in permanenta la indemana atunci cand gatiti. Prin urmare, daca nu stiti cum sa gestionati spatiul ocupat de recipientele cu plante aromate, v-am pregatit noi o multime de idei practice in acest articol. Iata!

cum sa depozitam eficient

Cum sa compartimentam eficient mobila de bucatarie – Idei de amenajari


Cu cat este mai compartimentat mobilierul de bucatarie, cu atat mai bine pentru noi. Si luam ca exemplu corpurile retractabile. Sunt comode din punct de vedere al manevrabilitatii si ofera o multime de spatiu suplimentar. Exact ca cele din imaginea de mai jos.

sursa foto: Pinterest

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI