Cele mai frumoase 15 idei de suporturi pentru lemnele de foc

Cele mai frumoase 15 idei de suporturi pentru lemnele de foc

Fie ca locuiesti la curte si folosesti ca si combustibil lemnul ori ca ai o casa de vacanta la tara pe care vrei sa o redecorezi cu cele mai frumoase idei de ornamente, galeria foto de astazi este inspirationala. Am adunat o serie de idei de suporturi pentru lemnele de foc ca tu sa le aranjezi cat mai practic, eficient si frumos.


Depoziteaza-ti combustibilul pentru iarna folosind una dintre aceste frumoase idei de suporturi pentru lemnele tale!

Construieste un suport acoperit in curte!

Daca ai cumparat mai multe lemne de foc si acestea nu pot fi tinute in casa, cel mai bine este sa construiesti un suport dedicat pentru lemne, in curte. Ai grija ca acesta sa fie acoperit si pozitionat intr-o loc cat mai adapostit pentru ca lemnele tale sa fie pastrate in conditii optime.

Pentru a economisi cat mai mult spatiu, construieste suportul cat mai inalt. Ai grija sa pozitionezi langa el si o scara pentru a putea lua mereu lemne de foc atunci cand ai nevoie.


Construiesti un suport separat pentru lemnele ce le folosesti la aprinderea focului!

Atunci cand aprinzi focul ai nevoie de lemne subtiri, cat mai uscate si micute. Pentru a le putea separa, construiesti un alt suport din care sa iei lemne de fiecare data cand faci focul.

Suporturi pentru lemnele de foc realizate din fier

Suportul micut pentru lemne si realizat din fier poate fi mutat oriunde doresti. Cel mai la-ndemana este ca acesta sa fie pozitionat in casa, langa soba sau langa semineul tau. Suportul din fier este extrem de rezistent in timp, potrivit pentru orice tip de design si poate tine lemnele necesare pentru a face focul o data sau de doua ori, in functie de marimea suportului.

sursa foto: Pinterest & Unsplash


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI