Amenajare apartament pentru o familie mica si activa

Amenajare apartament pentru o familie mica si activa

Situat în Hanoi, Vietnam, acest apartament este un „cuib” conceput special pentru o familie mica si activa. La consultarea cu clientul, proiectantul si-a dat seama ca proprietarul si fiul sau de 4 ani sunt plini de energie, usor plictisiti si cu o anumita antipatie fata de spațiile stationare. „Abordarea la aceasta problema a fost urmatoarea: aceea de a crea un spatiu care ar putea fi modificat cu usurinta si schimbat zilnic, fara a se repeta, oferind proprietarilor un sentiment de reinnoire de zi cu zi in propria casa”, au explicat dezvoltatorii proiectului.


Flexibilitatea a fost, astfel, atributul principal al acestei amenajari: „Solutia principala cu care am venit in acest proiect, a fost de a inlocui intregul perete fix din dormitorul mic cu panouri glisante. Cand sunt retrase, panourile ar optimiza spatiul pentru camera de zi, care este relativ mic in acest moment, imbunatateste ventilatia pentru spatiul comun si ofera spatiu pentru fiul extrem de activ. In timpul utilizarii, panourile ar mai crea un dormitor pentru un oaspete sau un nou membru al familiei, in viitorul apropiat.”

„Maximizarea bucatariei si sufrageriei au fost, de asemenea, unele dintre principalele obiective ale procesului de amenajare.”

Ce prere aveti de rezultat? Noua ne place aspectul extrem de modern si flexibilitatea spatiului.


[Fotografii de: Thien Thach]

design apartament 1

design apartament 2

design apartament 3

design apartament 4

design apartament 5

design apartament 6

design apartament 7

design apartament 8

design apartament 9

design apartament 10

design apartament 11

design apartament 12

design apartament 13

design apartament 14

 

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI