Balcon deschis transformat intr-un spatiu excelent de relaxare

0
3056
spatiu excelent de relaxare

Balcon deschis transformat intr-un spatiu excelent de relaxare

Poti face rapid tranzitia de la un spatiu excelent de relaxare la un loc in care poti depozita lucruri pe timp de iarna. In acest fel, primavara, vara si toamna te poti bucura de acest loc pentru a te relaxa aici, iar pe timp de iarna poti transforma spatiul intr-un loc de relaxare absolut superb.


Inspira-te din ideile si proiectele de mai jos pentru a transforma balconul apartamentului tau intr-un loc excelent pentru relaxare.

Amenajarea unei gradini verticale pe balcon

Fie ca iti place sa cresti plante aromatice, plante suculente sau flori colorate, o astfel de gradina verticala iti poate fi de mare folos, mai ales cand vorbim de spatiile mici. Te ajuta sa economisesti o multime de loc, florile pot fi ingrijite mai usor datorita pozitionarii si gradinile verticale se construiesc din paleti de lemn.

Mai mult decat atat, florile vor profita aici de aer si de lumina soarelui, astfel ca vor creste sanatos si frumos.


Spatiu excelent de relaxare

La mare cautare sunt acum leaganele fixate pe tavan. Sunt spatii de relaxare excelente, iar intr-un balcon deschis se potrivesc de minune. Aici te poti bucura de o carte, o cana de ceai sau de momente frumoase impreuna cu prietenii sau cu cei dragi tie.

Chiar daca nu ai timp sa faci o escapada afara din oras, balconul iti poate fi oaza de relaxare in weekend-urile petrecute acasa.

Nu uita de corpurile de iluminat

Nimic nu transforma ambientul mai placut decat corpurile de iluminat. Poti opta pentru lumina de tip instalatie. Aceasta te duce cu gandul la serile de Craciun petrecute cu cei dragi si sunt ideale pentru un balcon micut. Daca vrei o lumina ceva mai subtila, poti opta pentru lumanarile electrice. Transforma ambientul si sunt perfecte pentru un spatiu intim.


sursa foto: Pinterest