Biblioteca de acasa – idei de rafturi cu un stil aparte

Biblioteca de acasa – idei de rafturi cu un stil aparte

Amenajata frumos, o casa nu poate oferi decat o atmosfera calda si primitoare. De aceea, de cele mai multe ori solicitam parerea unui expert in domeniu. Dar nu neaparat. Putem foarte bine sa ne descurcam si singuri daca avem propriul concept de design interior. Tocmai de aceea am pregatit o serie de idei din care ne putem inspira cu totii.


Oriunde mergem gasim clasica biblioteca formata din aceleasi corpuri, de care cel mai probabil ne-am plictisit. Iata ce va propunem in articolul de astazi. Idei de rafturi care au o linie moderna si un stil aparte, unele din ele fiind interesante tocmai datorita aspectului lor deosebit, referindu-ne la acel suport cu adancituri special confectionat pentru cartile care nu au aceeasi inaltime.

Asadar daca va aflati in plin proces de reamenajare, lasam ideile din articolul de astazi sa fie sursa de inspiratie pentru aceia dintre voi care vor dori sa renunte la clasicul stil de design interior in favoarea unuia modern si elegant, chiar daca e vorba doar de niste rafturi pentru mica biblioteca de acasa.

biblioteca 2

biblioteca 3

biblioteca 4

biblioteca 5

biblioteca 6

biblioteca 7

biblioteca 8

biblioteca 9

biblioteca 10

biblioteca 11

biblioteca 12

biblioteca 13

biblioteca 14

biblioteca 1

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI