Case vopsite in culori fantastice – Inspiratie pentru un camin de basm

0
265

Case vopsite in culori fantastice – Inspiratie pentru un camin de basm

Iata cum aceste case vopsite in culori de basm pot fi inspiratia pentru ca si tu sa te bucuri de un camin absolut superb.


Nuantele aprinse pentru casa ta sunt absolut superbe, iar proiectele de mai jos te vor convinge si pe tine de acest lucru.

Nu subestima casele in negru si alb

Combinatia de negru si alb este extrem de eleganta. Poti sa vopsesti casa in alb si sa ai accente de negru, insa poti opta si sa vopsesti casa in negru, albul fiind o nuanta ce se regaseste la usa sau la ramele ferestrelor tale.

Casele in negru si alb sunt absolut superbe, elegante. Alb si negru sunt culori ideale atat pentru casele moderne, dar si pentru gospodariile rustice.


Beneficiile vopsitului casei

Pe langa aspectul placut ce este evident, vopsitul casei tale are o multime de beneficii asupra constructiei. In primul rand, fatada casei tale va arata mult mai bine si va rezista pe o perioada mare de timp. Daca detii o casa pe care abia ai construit-o si inca nu ai vopsit-o, trebuie sa stii ca vopseaua exterioara are mai multe beneficii.

Te sfatuim sa vopsesti cat mai repede casa, exteriorul acesteia schimband intr-un mod pozitiv toata gospodaria. Casa ta va arata ca noua, iar tu te vei bucura de un aspect fresh. Este ca si cand te-ai fi mutat prima data in acea casa.

De asemenea, un alt beneficiu al vopsitului casei tale este acela ca atunci cand vrei sa o vinzi, valoarea acesteia va creste mult.


Mai mult decat atat, va fi si mai frumoasa si va atrage mult mai multi cumparatori in cazul in care doresti sa o vinzi. Vopseaua are si o protectie impotriva factorilor naturali daunatori. De asemenea, este perfecta si pentru frig, ea actionand ca un scut de protectie pentru peretii casei tale.

Culorile neon pot fi vedetele decorului din casa ta, indiferent de incapere

Decoratiuni in culori iridiscente, aceste nuante vii si perlate de vis

Casa inconjurata de flori – Culori, bucurie, plante superbe, atmosfera magica

sursa foto: Pinterest