Cele mai frumoase obiecte decorative sunt acelea in miniatura

Cele mai frumoase obiecte decorative sunt acelea in miniatura

Numai din coji de nuci nu ne-am fi gandit vreodata ca se pot realiza obiecte decorative. Dar, iata ca se poate. Prin urmare nu doar miezul de nuca pe care il folosim la prajituri este bun, ci si coaja.


Asadar daca tocmai ati spart niste nuci si v-au ramas cateva coji intregi, nu le aruncati pe toate deaorece avem noi cateva proiecte pe care le puteti realiza atunci cand timpul va permite sa stati si sa va relaxati intr-un mod creativ sau de ce nu pentru amuzament.

Care sunt primele forme care ne vin in minte atunci cand privim o coaja de nuca? Soriceii desigur. Si pentru ca e mai bine sa-i avem sub forma de obiecte decorative decat in realitatate, iata cateva idei de a-i realiza cu mare usurinta. Dar nu numai soricei puteti realiza din coji de nuci, ci si broscute sau chiar pinguini. Totul depinde de imaginatia voastra.

Daca aveti rabdare puteti confectiona si alte lucruri cum sunt unelte precum roabele spre exemplu, in miniatura desigur. Asadar daca te pricepi si ai indemanare iata cateva idei creative in imaginile de mai jos.


Toate proiectele de astazi sunt frumoase. Trebuie doar sa vreti sa le realizati si de ce nu, sa priviti o astfel de activitate ca pe o relaxare. Iata!

obiecte decorative 1

obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

obiecte decorative 8

 

Walnut toys Red Ted Art

obiecte decorative 10

obiecte decorative 11

obiecte decorative 12

obiecte decorative 13

obiecte decorative 14

obiecte decorative 15

obiecte decorative 16

obiecte decorative 17

obiecte decorative 18

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI