Cum amenajam gradina – Idei de aranjamente spectaculoase cu flori de vara

0
17198

Cum amenajam gradina – Idei de aranjamente spectaculoase cu flori de vara

Cu totii avem un loc preferat in gradina. Un loc in care ne place sa ne petrecem putinul timp liber. Dar pentru a ne simti cu adevarat confortabili, acest spatiu ar trebui amenajat cu multe flori colorate, pentru ca nu-i asa, plantele sunt cele care il transforma intr-o oaza de frumusete. Urmarim asadar un articol cu idei despre cum amenajam gradina.


Ei bine, aranjamentele pe care vi le propunem in acest articol sunt niste aranjamente accesibile. Spunem accesibile deoarece mare parte din ele sunt compuse din ghivece pline cu flori colorate dar si cu piese de mobilier simple, piese precum mese si scaune pentru exterior sau fotolii din rafie.

Cum amenajam gradina Cum amenajam gradina Cum amenajam gradina

O sa observati in imaginile de mai jos o multime de decoruri alcatuite in principal de ghivece pline cu flori de sezon, flori precum muscate, petunii sau trandafiri, dar si flori urcatoare asa cum sunt clematitele.

Cum amenajam gradina

Nu doar din flori putem realiza decoruri spectaculoase in gradina, ci si din obiecte pe care ne gandeam sa le aruncam la un moment dat, obiecte precum scari din lemn sau recipiente din metal, asa cum sunt stropitorile spre exemplu. Ia priviti in imaginile de mai jos cat de spectaculos arata o scara veche, scara care a fost vopsita in prealabil, impodobita cu o multime de ghivece cu flori.


Cine nu si-ar dori oare sa savureze cafeaua de dimineata intr-un asemenea decor?

Cum amenajam gradina – Locuri pe care le putem infrumuseta

Terasa exterioara, aleea de la intrarea in curte sau marginea piscinelor, sunt doar cateva spatii care pot fi decorate astfel incat sa cream o atmosfera spectaculoasa.

Incheiem micul nostru comentariu cu speranta ca v-am surprins cu ideile de astazi, idei de amenajari pe care le puteti pune in practica toata vara. Profitati asadar de acest anotimp frumos si decorati orice loc din gradina.


sursa foto