Cum mai putem folosi banda adezivă transparentă sau banda scotch

Cum mai putem folosi banda adezivă transparentă sau banda scotch

Banda adezivă transparentă sau banda scotch poate avea o mulțime de utilizări în casa ta. Este extrem de utilă, iar astăzi prezentăm câteva dintre utilizările ei neștiute.


Diferențierea cheilor

Ți se întâmplă frecvent să cauți cheia potrivită atunci când te întorci și noaptea acasă? Tot ce trebuie să faci este să înfășori capul cheii în scotch. Vei putea să simți la degete atunci când va fi foarte întuneric.

Mai mult decât atât, dacă ai câteva key care se aseamănă, tot ce trebuie să faci este să lipești banda adezivă diferit colorată.

Păstrează bateriile la îndemână

Vei economisi timp prețios atunci când vei dori să schimb bateriile ceasului de pe perete. Tot ce trebuie să faci este să lipești cu bandă adezivă câteva baterii pe spatele ceasului de perete. Când ceasul se va opri, vei avea bateriile la îndemână.


Cum refolosim dopurile de plută pentru a crea cu ele ornamente spectaculoase

Aranjarea florilor în vază

Pentru ca florile să nu se îndoaie atunci când le așezi în vază, prinde în zigzag câteva fâșii de scoci pe gura vazei, lăsând spații libere între ele, pentru a putea introduce tijele. Florile vor sta drept și se vor menține proaspete mai multe zile.

Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

Ține șuruburile la îndemână

Atunci când faci diverse reparații în casă așează șuruburile, piulițele și bolțurile pe o bucată de bandă transparentă. Ingenios, dar și foarte simplu.

În acest fel, ele nu vor aluneca și nu se vor pierde. Lipește pe masa de lucru o fâșie de scotch, cu adezivul spre exterior, și prinde de ea șuruburile și alte obiecte mici pentru a le avea la îndemână când lucrezi.


Cum mai poți folosi fixativul pentru păr – Metode ingenioase și eficiente

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI