Cum realizam decoruri minunate in gradina din piese vechi de mobilier

Cum realizam decoruri minunate in gradina din piese vechi de mobilier

De ce nu ar trebui sa aruncam unele piese vechi de mobilier? Raspunsul la aceasta intrebare este unul simplu. Deoarece putem realiza niste decoruri minunate in gradina. Iar pentru a va convinge ne-am gandit la o serie de idei practice de a le redecora intr-un mod creativ, idei pe care vi le prezentam prin intermediul imaginilor de mai jos.


Orice gradina este primitoare daca este amenajata cu gust. Iar cele care dau culoare si impresioneaza prin delicatete si frumusete sunt florile. Impresionante si colorate sunt si aceste piese vechi de mobilier.

Cutiute din lemn transformate in decoruri retro

Multe ar fi de spus despre stilul retro, insa ne limitam doar la cateva cuvinte. Un obiect retro nu inseamna neaparat ca are o vechime oarecare. Este un obiect nou care imita aspectul unuia vechi. Exact ca aceste cutiute decorative pline de flori.

gradina

Un proiect creativ Inainte si Dupa decorare

gradina

Folosim rosul pentru a scoate in evidenta gradina cu decoruri retro

Un dulap pictat si impodobit cu flori rosii va scoate si mai mult in evidenta exteriorul.


gradina

Armonizam culorile in gradina

Obtinem amenajari vesele in gradina daca stim sa imbinam culorile intre ele. Galbenul este o culoare benefica. Ea ne stimuleaza simturile si este una din culorile pe care o distingem cel mai repede. Cu cat aceasta nuanta este mai palida cu atat este mai placuta privirii. Iar florile multicolore o pun si mai mult in valoare. Iata!

gradina

Lasam asadar aceste idei practice ca sursa de inspiratie pentru cei care vor dori sa redecoreze unele piese vechi de mobilier, piese care intre timp au devenit plictisitoare din punct de vedere estetic.

Tonurile de bej creeaza armonie si confort

Transforma dulapul bunicii intr-un decor retro si vei vedea ce bine se armonizeaza cu nuanta florilor de sezon. Priveste!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI