Cum si unde putem sa ii urmarim traseul lui Mos Craciun in jurul lumii

0
384
Mos Craciun

Cum si unde putem sa ii urmarim traseul lui Mos Craciun in jurul lumii

Cred ca toti suntem curiosi care este traseul lui Mos Craciun in jurul lumii. Pe data de 24 decembrie, el incepe sa imparta daruri tuturor copiilor din lume, asa ca se pregateste inca de pe acum pentru toata treaba pe care o are de facut.


Sursa de inspiratie pentru Mos Craciun pe care il cunoastem cu totii este Sfantul Nicolae din Myra. El a trait in secolul al IV-lea si a fost un episcop crestin renumit pentru faptul ca impartea cadouri oamenilor saraci.

Cum primesc copiii cadouri de Craciun

Pentru ca micutii sa primeasca ceea ce isi doresc de la Mos Craciun, ei ii scriu o scrisoare acestuia. In scrisoare cei mici povestesc daca au fost cuminti, ce nazbatii au facut, dar si ce isi doresc de la Mos Craciun. Mai mult decat atat, in seara de 24 decembrie, copiii ii lasa Mosului prajituri si un pahar de lapte caldut pentru ca acesta sa se umple de energie.

Cum ii urmarim traseul lui Mos Craciun in jurul lumii

Cred ca oricine ar fi curios sa ii vada drumul lui Mos Craciun in seara de 24 decembrie. Acum putem face acest lucru cu un simplu click. Ai nevoie doar de un laptop pentru a vedea si tu ce face Mosul pe data de 24 decembrie.


Puteti urmari pe site-ul creat de Google care este traseul Mosului, dar veti gasi aici si multe alte surprize extrem de placute: https://santatracker.google.com„Exploreaza, joaca-te si invata cu elfii lui Mos Craciun pe tot parcursul lunii decembrie.”

De asemenea, si pe https://www.noradsanta.org/ poti sa il urmaresti pe Mos Craciun pe data de 24 decembrie. Pana atunci, te poti juca jocuri fascinante, poti asculta melodiile Mosului, dar poti sa vezi si care sunt filmele lui preferate.

Mos Craciun

sursa foto: Pixabay