Curtea fermecată – Simte-te ca într-un pas în propriul colț magic de natură

Curtea fermecată – Simte-te ca într-un pas în propriul colț magic de natură

O oază de magie poți creea în curtea fermecată cu ajutorul unor plante colorate și decorațiuni spectaculoase.


Poți și tu să decorezi curtea astfel încât aceasta să se transforme într-un mic loc de basm, într-un loc de care ai auzit în poveștile pe care ți le citea bunica ta de mic.

Fie că îți dorești să creezi un spațiu de relaxare, un loc de socializare sau un spațiu ideal pentru familia și copiii tăi, există mai multe modalități prin care îți poți decora și tu curtea. În acest fel, vei obține efectul dorit chiar și într-un spațiu mic.

Ține cont de mărimea spațiului

Este important să ții cont de acest aspect înainte de a începe decorarea propriu-zisă. În primul rând, unele decorațiuni pot face ca gospodăria ta să pară mai mică decât este deja.


De asemenea, este important să te rezumi la spațiul pe care îi ai pentru a nu aglomera inutil locul.

Alege un stil care să ți se potrivească

Este important este important să alegi un stil care să reflecte personalitatea ta, astfel încât să te bucuri cu adevărat de acest spațiu. Dacă un stil inspirat din basme poate fi o opțiune minunată, acesta nu este potrivit pentru toată lumea.

Un stil inspirat din basme poate să-ți permită să creezi un spațiu magic, un spațiu care să atragă privirile și să te inspire în fiecare zi.


Decorarea unei grădini fermecate

Dacă dispui și de o mică grădină, aceasta poate fi transformată într-o grădină fermecată. Poți adăuga aici elemente colorate, elemente care să aducă un aer de basm.

De exemplu, poți opta pentru jardiniere suspendate sau pentru decorațiuni cu piatră naturală sau mici sculpturi. Acestea vor oferi grădinii tale un aer misterios, de poveste.

Nu uita de corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat nu sunt doar utile, ci acestea te ajută să creezi un aer misterios în curtea casei tale. Ele sunt perfecte pentru a obține acel efect de poveste fermecată.


Corpurile de iluminat suspendate în copaci te vor duce cu gândul la basmele cu prințese. De asemenea, poți opta și pentru corpuri de iluminat de tipul unor felinare. Sunt absolut superbe și te ajută să creezi un decor magic.

Loc de joacă pentru copii

Pentru a transforma curtea într-un loc de joacă pentru copii, alege să adauge aici o mică casă din lemn, un leagăn sau un tobogan. În acest fel, cei mici se vor putea juca și își vor putea folosi imaginația, iar curtea ta va arăta ca un mic spațiu de poveste.

Hortensii deosebite, flori ce iti fura privirea si iti cuceresc inima

Cât de superb pot împodobi florile cățărătoare gospodăria ta

Totul despre rulourile de gazon pentru a avea o curte verde, superbă

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI