Decorarea mâncărurilor de Crăciun – Idei fantastice pentru o masă bogată

Decorarea mâncărurilor de Crăciun – Idei fantastice pentru o masă bogată

De la legume, fructe, aperitive gustoase, dar și alte preparate, decorarea mâncărurilor de Crăciun poate fi o adevărată artă.


Toate preparatele de pe masa de Crăciun, de la aperitive, la platouri cu fructe și legume trebuie să arate cât mai creativ pentru musafirii tăi. Mai mult decât atât, îți poți pune imaginația și îndemânarea la încercare, inspirându-te din galeria foto pe care ți-am pregătit o mai jos.

Aperitive fantastice pentru masa de Crăciun

Poți să pregătești aperitive absolut fantastice pentru masa de Crăciun. De la platouri cu brânzeturi, până la salate și mezeluri aranjate în platoul frumoase. Toate aceste mâncăruri gustoase pot fi poziționate astfel încât farfuriile tale să arate spectaculos, iar preparatele să fie și mai delicioase.

Platourile cu brânzeturi pot să arate mult mai festiv dacă alegi să realizezi cu ajutorul legumelor și brânzeturilor oameni de zăpadă, un moș Crăciun sau un brăduț. Indiferent de cat de creativ ești sau nu, doar inspirându-te din galeria foto de mai jos vei putea să recreezi și tu câteva dintre aceste frumoase platouri.


Mai mult decât atât, chiar dacă nu poți să creezi de la zero astfel de ornamente creative, poți să aranjezi, pur și simplu, în formă de brăduț mezelurile, legumele și fructele pe masa ta.

O altă oportunitate de a îți pune imaginația și îndemânare la încercare este prin intermediul salata de boeuf. Pe aceasta poți să “desenezi” cu ajutorul fructelor și legumelor o mulțime de modele frumoase.

Indiferent de metoda aleasă, masa ta va fi mult mai frumoasă cu ajutorul unor elemente vesele, colorate, care să facă orice preparat să fie mai frumos, dar și mai gustos.


Idei noi, spectaculoase pentru decorarea salatei de boeuf de Crăciun

Cele mai spectaculoase moduri de a aranja salata de boeuf

Salata de boeuf reteta clasica si idei spectaculoase pentru a o decora

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI