Cum sa avem grija de masina de spalat si cum sa o curatam corect

0
539
masina de spalat

Cum sa avem grija de masina de spalat si cum sa o curatam corect

Cu totii avem cel putin o masina de spalat rufe in gospodaria noastra si poate si o masina de spalat vase. Daca doriti sa prelungiti viata masinii de spalat, va sfatuim sa urmariti aceste sfaturi. Pe langa acestea, aici gasiti si trucuri pentru a spala corect si rapid masina voastra de spalat.


Masina de spalat vase

Masina de spalat vase trebuie sa fie utilizata corect pentru ca aceasta sa fie rezistenta pe o perioada cat mai mare de timp.

  • Ai grija sa folosesti un produs anticalcar pentru masina ta;
  • Ai grija sa nu inghesui prea multe produse in masina de spalat vase pentru ca acest lucru va afecta functionalitatea acesteia;
  • De asemenea, tine cont de faptul ca ar trebui sa eviti sa pui in masina de spalat vase obiecte foarte ascutite sau razatoare;

Te invitam sa vezi o multime de masini de spalat vase arctic, pentru a avea parte de vase igienizate, care vor straluci de curatenie si care te vor lasa sa te bucuri de mai mult timp liber.

masina de spalat vase

Masina de spalat rufe

  • Ai grija sa nu bagi in masina de spalat rufe obiecte din metal deoarece acestea vor deteriora tamburul si vor duce la moartea masinii tale de spalat. De aceea, ai grija sa golesti mereu buzunarele hainelor inainte de a le baga la spalat;
  • Masinile de spalat rufe arctic fac economie de resurse, iti aduc rezultate impecabile si solutii personalizate;
  • Nu supraincarca masina de spalat rufe! Ai grija sa citesti in manualul de instructiuni care este greutatea maxima de haine pe care masina o suporta si tine cont de aceasta.

masina de spalat

Cum curatam masina de spalat rufe: simplu si corect

Cea mai importanta reteta pe care ar trebui sa o pui si tu in aplicare este cea cu otet.


1. Primul pas

Incalzeste o sticla de otet pe care apoi o vei pune in cuva masinii de spalat.

2. Al doilea pas

Al doilea pas este sa adaugi un plic de bicarbonat de sodiu alimentar in masina de spalat.

3. Al treilea pas

Inchide usa masinii de spalat si lasa masina asa timp de 30 de minute.


4. Al patrulea pas

Porneste masina de spalat la un program scurt, la cea mai ridicata temperatura. Nu uita sa folosesti un otet alimentar alb pentru a curata masina de spalat!

Apoi, lasa usa masinii de spalat deschisa pentru a scapa de mirosul de otet. Aceasta reteta ar trebui sa fie folosita de fiecare dintre voi, iar masina voastra de spalat rufe va avea o viata mult mai indelungata. Puteti curata astfel masina de spalat aproximativ o data pe luna.

masina de spalat rufe