Decoruri colorate de toamna – 21 de aranjamente din care sa te inspiri

0
1801

Decoruri colorate de toamna – 21 de aranjamente din care sa te inspiri

Toate anotimpurile sunt generoase. Generoase in peisaje spectaculoase, in decoruri colorate sau in flori parfumate. Insa toamna are ceva special. Iar acel ceva ne mangaie privirea si ne face mai visatori. Tocmai de aceea ar trebui sa profitam din plin de bogatiile colorate ale acestui anotimp minunat. Mai mult de atat, din moment ce ni le ofera gratis, de ce sa nu ne infrumusetam casa si gradina cu ele.


Decoruri colorate in gradina – Aranjamente de toamna

Daca ar fi sa cuprindem in aceste randuri cate bogatii ne ofera toamna, nu ne-ar ajunge o pagina intreaga. Bogatii ale pamantului, oferite cu darnicie de frumosul anotimp. Bogatii din care putem realiza cu usurinta decoruri minunate. Ca de exemplu, dovlecii. Mici sau mari, viu colorati, gustosi, dovlecii sunt roade ale pamantului. Iar daca ar fi sa ne imaginam un camp plin cu dovleci, privelistea ar fi spectaculoase. La fel si daca ii vom folosi la realizarea unor ornamente de sezon. Iata!

decoruri colorate decoruri colorate decoruri colorate

Decoratiuni de toamna – Idei de aranjamente din flori si dovleci

Revenim la ideile de decoruri din dovleci colorati. Iar daca va intrebati de ce, va spunem doar atat. Pentru ca in combinatie cu florile de sezon se pot realiza aranjamente deosebite. Aranjamente care coloreaza toamna, aranjamente care ne infrumuseteaza casa si gradina.


decoruri colorate decoruri colorate decoruri colorate decoruri colorate decoruri colorate decoruri colorate

Cum sa refolosim obiectele din gospodarie – Idei de decoruri din biciclete vechi, dar nu numai

Adoram proiectele creative. Adoram sa realizam decoruri spectaculoase din obiecte despre care credeam ca sunt numai bune de aruncat. De exemplu bicicleta veche. Ei bine, daca ne dorim decoruri inedite in curte, iata un bun prilej sa folosim bogatiile toamnei la realizarea unor ornamente colorate in gradina.

Nu incheiem fara sa va amintim ca puteti posta oricand pe pagina noastra de facebook, impresii si comentarii referitoare la aceste idei de a infrumuseta gradina cu decoruri minunate de toamna.

sursa foto: Pinterest