Descopera in ce locuri mai poti pozitiona florile pentru o curte de vis

Descopera in ce locuri mai poti pozitiona florile pentru o curte de vis

Iata cum poti sa iti infrumusetezi curtea aranjand frumoasele plante in moduri diferite. Descopera cum poti pozitiona florile in gospodaria ta astfel incat acestea sa infrumuseteze orice incapere.


Florile sunt cele mai frumoase vietati care ne pot infrumuseta gospodaria. Acestea se pot planta atat in ghivece, cat si in pamant, in curtea casei noastre. Florile colorate, frumoase si atragatoare pot fi usor de ingrijit, mai ales daca vorbim de flori pozitionate intr-un spatiu prielnic.

Plantele au nevoie de un pamant bogat in substante nutritive, dar si de soare pentru a creste frumos si sanatos. Descopera si tu in ce locuri poti sa plantezi florile pentru a te bucura de frumusetea lor.

Planteaza-le intr-un trunchi de copac – Descopera cum poti pozitiona florile in moduri superbe

Un trunchi de copac din curtea casei tale poate fi scos din nou in valoare cu ajutorul florilor. Daca nu poti sau daca nu vrei sa il inlaturi definitiv din curte, atunci alege sa plantezi florile aici pentru a te bucura de frumsuetea acestei bucati de natura.


Refoloseste cauciucurile vechi

Anvelopele vechi pe care nu le mai folosesti pot fi refolosite cu ajutorul acestor frumoase idei. Proiectele Do It Yourself sunt perfecte pentru casa ta. De aceea, te invitam si pe tine sa te bucuri de ele astfel incat sa refolosesti lucrurile vechi si sa le transformi in proiecte noi.

22 Modalitati spectaculoase de a aranja florile in curtea casei tale

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI