Esarfa, un accesoriu chic – 23 de idei practice de a le purta la tinutele de zi cu zi

0
2514

Esarfa, un accesoriu chic – 23 de idei practice de a le purta la tinutele de zi cu zi

Suntem convinsi ca toate cititoarele noastre sunt cochete si au in garderoba lor o multime de esarfe colorate. Considerata ca fiind o podoabe putem spune despre esarfa ca ne infrumuseteaza vestimentatia noastra de zi cu zi iar asta ne face sa ne simtim bine in orice moment. Urmarim asadar 23 de idei practice de a purta la gat un banal accesoriu, astfel incat orice tinuta am avea, sa iesim in evidenta.


Trebuie sa va marturisim ca primul gand care ne-a venit in minte atunci cand ne-am decis sa realizam un articol cu astfel de idei practice, a fost acela al filmuletelor de pe internet, filmulete in care ne erau prezentate o multime de moduri de a purta o esarfa la gat. Ei bine, trebuie sa stiti ca nu am avut curiozitatea sa le urmarim pana la capat, principalul motiv fiind acela ca se derulau mult prea repede pentru a putea intelege cum se infasoara in jurul gatului un astfel de accesoriu.

Prin urmare dragi cititoare va invitam sa urmariti, de data aceasta prin intermediul imaginilor, si sa aflati cum o simpla esarfa poate transforma o tinuta obisnuita intr-una cocheta si de bun gust.

Mai mult de atat, daca aveti in colectia voastra gablonturi stralucitoare pe care nu le mai purtati dar nici nu vreti sa renuntati la ele, iata cateva idei bune de a le folosi pentru a infrumuseta esarfele din garderoba voastra.


idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

Idei practice de a accesoriza atat esarfele cat si vestimentatia cu margele pe care nu le mai purtati.

Idei de a accesoriza cu flori metalice.

Idei practice de a accesoriza esarfele cu catarame stralucitoare.


Idei de a accesoriza esarfa cu un lantisor din metal.

Idei de a accesoriza esarfele cu inele din plastic.

sursa foto