Flori cățărătoare care îți decorează casa și îți bucură privirea

Flori cățărătoare care îți decorează casa și îți bucură privirea

Florile cățărătoare îți vor bucura prin culorile absolut superbe, dar vor decora și casa și ascunde unele părți inestetice într-un mod deosebit de frumos.


În galeria foto de mai jos am pregătit pentru tine mai multe idei pentru ca tu să îți decorezi casa. Acestea sunt idei ce te vor ajuta să ascunzi anumite locuri cu ajutorul florilor, dar și să te inspire atunci când vine vorba de poziționarea florilor cățărătoare.

Florile poziționate pe lateralul casei tale

Plantele și florile care sunt poziționate pe lateralul casei tale pot să diferite părți estetice din casă. Acestea pot fi bucăți de tencuială care au căzut sau porțiuni pe care nu ai apucat să le zugrăvești și s-au deteriorat din cauza temperaturilor.

Florile sunt o decorațiune absolut superbă, ideală pentru casa ta. Acestea nu doar că înfrumusețează orice spațiu, dar ele sunt și plante minunate pe care viața. Unele miros frumos, altele sunt mari și impunătoare, însă toate sunt plante plante perfecte pentru gospodăria ta.


Crearea unui perete delimitator decorat cu flori cățărătoare

Pentru mai multă intimitate în gospodăria casei tale, un perete delimitator poate fi soluția ideală pentru tine. Acesta poate să fie decorat cu flori colorate, cum sunt trandafirii cățărători.

Un perete delimitator îți aduce nu doar intimitate în curtea casei tale, dar poate fi perfect și pentru a crea un spațiu de relaxare pentru tine și de cei dragi. Lângă acest perete poți poziționa o masă și câteva scaune.

Grădina în martie – Ce plantăm și cum îngrijim pentru a ne bucura de roade

Cum sădim corect plantele cățărătoare – Trucuri importante și utile

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI