Grădini verticale colorate – Idei superbe pentru orice spațiu restrâns

0
293
grădini verticale colorate 1

Grădini verticale colorate – Idei superbe pentru orice spațiu restrâns

Dacă iubești să crești plante, însă nu ai suficient de mult spațiu pentru a planta tot ceea ce îți dorești, grădinile verticale de aici sunt salvatoare.


În articolul de mai jos am pregătit pentru tine o mulțime de proiecte frumoase. Aceste grădini verticale au multe calități decorative, dar ele sunt și extrem de utile.

Mai mult decât atât, o grădină verticală micuță poate fi mutată și poziționată oriunde ai tu nevoie.

Grădina verticală construită din paleți

Paleții din lemn sunt materiale excelente pentru a construi o mulțime de lucruri. De la mobilier de grădină, până la grădini verticale, toate acestea pot fi construite folosind un palet din lemn.


Grădinile verticale pot fi cu plante verzi, dar și cu flori colorate. În funcție de mărimea ghivecelor pe care le poziționeze aici, poți opta pentru grădini verticale care se întind pe un întreg perete sau pentru grădini verticale ceva mai micuțe.

Mai mult decât atât, cu ajutorul acestor spații poți să creezi o trecere între plantele tale încă micuță și cele care urmează să fie transferate în sol.

Grădini verticale pentru plante aromatice – Grădini verticale colorate

Plantele aromatice, precum rozmarin, oregano, dar și menta proaspătă pot fi plantate în ghivece micuțe. Ținând cont de aceste lucruri, poți să plantezi toate aceste verdețuri chiar și în apartamentul tău. În acest fel, vei avea la îndemână plante fresh atunci când ai nevoie de ele.


Menta poate fi adăugată în deserturi, dar și într-un cocktail gustos. Rozmarinul este ideal pentru cartofi, dar și pentru alte preparate ce conțin carne și legume.

Cum poti cultiva menta la tine acasa, dar si beneficiile ceaiului de menta

Idei Do It Yourself de aranjare a plantelor pe verticala – Gradina verticala

Flori aranjate pe verticala, ca pe un pat absolut spectaculos

sursa foto: Pinterest