Idei superbe pentru amenajarea superba a unei mansarde micute

Idei superbe pentru amenajarea superba a unei mansarde micute

Aceste mansarde micute reprezinta solutii inovatoare atunci cand vine vorba de o casa micuta, dar prietenoasa si dinamica. Persoanele care locuiesc la casa sunt destul de norocoase. Intr-un astfel de spatiu te poti bucura de aerul liber de afara, dar si de o mansarda mica. De obicei, spatiul din podul casei sau mansarda este folosit pentru depozitarea lucrurilor.


Te incurajam sa folosesti acest spatiu pentru a crea un dormitor micut sau pentru a crea un spatiu pentru a lucra aici. Mansarda casei tale poate fi un loc ideal pentru musafirii tai. De ceea, poti amenaja aici un mic dormitor. Pentru a crea un spatiu de vis, alege sa tii cont de trucurile ce fac din acest spatiul unul hygge.

Stilul hygge in casa ta sau cum sa atingi un nivel mare de confort

Amenajeaza aici un spatiu de relaxare

Un loc cu adevarat unic in casa ta poate fi un spatiu relaxant in mansarda casei tale. Alege sa amenajezi aici un loc pentru a te relaxa, un spatiu confortabil, cu care sa iti impresionezi musafirii. Daca de la etajul casei tale ai o priveliste frumoasa, atunci din mansarda te poti bucura de o atmosfera de vis iarna si nu numai.

Serile ploioase de toamna pot fi extrem de frumoase de aici, din mansarda casei tale. Bucura-te de un spatiu cu adevarat spectaculos.


Amenajarea spatiului din mansarda casei tale – Idei creative

Amenajeaza pentru cel mic un loc pentru invatat in aceste mansarde micute

Cel mic are nevoie de un spatiu dedicat pentru a isi face temele si pentru a invata. De aceea, mansarda casei tale poate fi locul ideal pentru acest lucru. Amenajeaza-i aici un birou, o biblioteca, dar nu uita sa pui si un fotoliu relaxant si confortabil in aceasta incapere.

Redecorarea creativa a mansardei – Idei ingenioase, absolut superbe

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI