Modalitati diferite si prietenoase cu bugetul de a aranja florile in curtea ta

Modalitati diferite si prietenoase cu bugetul de a aranja florile in curtea ta

Simti nevoia unei schimbari, insa nu vrei sa cheltuiesti multi bani pentru acest lucru. Aceste modalitati spectaculoase de a aranja florile in curtea ta sunt ideale pentru tine.


Nu trebuie sa cheltuiesti multi bani daca iti doresti o gradina amenajata creativ. Refolosind lucrurile pe care deja le ai si reconditionandu-le, poti avea o curte spectaculoasa.

Inspira-te din proiectele de mai jos pentru a ii oferi o noua identitate curtii tale. Te incurajam sa cauti noi idei de proiecte pentru curtea ta si sa le pui in aplicare impreuna cu cei dragi. Este o modalitate excelenta de a petrece timpul impreuna.

Scoate in evidenta ghivecele

Daca un ghiveci cu flori nu ti se pare un ornament suficient de creativ, alege sa il scoti in evidenta cu ajutorul unor mici trucuri. Foloseste piatra naturala pentru a crea un suport, chiar pe solul din curtea ta. Alege-i o forma (rotund, patrat, forme de stele) si creeaz-o cu ajutorul acestor pietre.


Poti alege sa folosesti piatra naturala si doar pentru a delimita un spatiu unde ai plantat flori. Imaginatia nu are limite atunci cand vine vorba de curtea ta.

Scoate in valoare o piesa veche de mobilier

Chiar daca sunt doar lucruri, cu totii ne atasam de un anumit obiect. Atunci cand vorbim de o piesa veche de mobilier draga noua, in loc sa o aruncam, te incurajam sa o refolosesti. Aceasta poate fi transformata intr-un suport pentru florile tale. Chiar unde este suportul din lemn pentru sezut poti sa pozitionezi un ghiveci cu flori.

Cu siguranta ca un astfel de ornament unic nu va trece neobservat in curtea casei tale.


Fantezia spectaculoasa din fata casei tale – Amenajare in ton cu primavara

Florile colorate – Podoabe spectaculoase ale unei gospodarii imaculate

Ghivece colorate, superbe, ideale pentru a anima o curte simpla, banala

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI