Oază de verdeață în curtea casei tale cu flori ce au un aspect exotic

Oază de verdeață în curtea casei tale cu flori ce au un aspect exotic

O oază de verdeață poate fi obținută în curtea casei tale cu ajutorul acestor flori ce conoferă un aspect deosebit, exotic.


Mai jos am pregătit pentru tine și o galerie foto cu oază de verdeață combinată cu flori colorate și superbe, dar și câteva idei care să te ajute să combini aceste culori și flori.

Combină totul cum îți place

Secretul pentru a te bucura de o grădină cu adevărat frumoasă este să optezi pentru combinațiile care ție îți plac. Combinațiile de culori ar putea fi descurajante, mai ales pentru persoanele care nu au înclinații artistice.

Reține faptul că ești creatorul propriilor straturi și spații cu flori din curtea casei tale. Împreună cu cei care locuiesc în casă și admiră grădina, sunteți singurele persoane a căror părere contează. De aceea, este important să îți placă ceea ce creezi în propria gospodărie.


Este important să fii pretențios

Atunci când alegi să achiziționez flori pentru plantare, evită magazinele în care plantele arată prost. Plantele moarte sau afectate de uscăciune, dar și o mulțime de buruieni crescute în compost sunt semne revelatoare.

Învață din exemple

Dacă îți place cum arată curtea vecinului sau vrei să te inspiri și din parcurile amenajate cu flori, acest lucru te va ajuta să te inspiri. Dacă ți se pare greu să alegi plante care se asortează, vizitează cat mai multe grădini bine concepute și frumos plantate.

Nu doar că vei avea o zi de recreere magnifică, dar vei obține și multe idei pentru plantat.  Pe măsură ce te inspiri mai mult, ideile tale vor veni și vei putea să-ți pui amprenta atunci când vine vorba de inspirația artistică.


Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI