Ornamente cu dovleci pe care le poți poziționa în curtea casei tale

Ornamente cu dovleci pe care le poți poziționa în curtea casei tale

Toamna este anotimpul perfect pentru a aduce o notă de culoare și căldură în curtea casei tale, iar dovlecii pot deveni vedetele decorului de sezon.


Aceste legume versatile nu sunt doar delicioase în mâncăruri, ci pot fi și elemente decorative remarcabile.

Dovleci sculptați

Sculptarea dovlecilor pentru a crea fețe sau modele interesante este o tradiție populară de Halloween.

Poți să alegi dovleci de diferite dimensiuni și să creezi desene amuzante sau înfricoșătoare. Plasează aceste opere de artă în fața casei sau pe verandă pentru a aduce un strop de magie toamnei.


Alee cu dovleci

O alee cu dovleci poate să devină un punct de interes minunat în curtea ta. Plasează dovleci mari pe marginea aleei sau pe scările de acces și asigură-te că sunt aranjați într-un mod simetric și atractiv.

Poți chiar să-ți marchezi aleea cu felinare sau lumânări în interiorul dovlecilor pentru un efect cu adevărat spectaculos pe timp de noapte.

Dovleci vopsiți sau decupați

Dacă nu vrei să te complici cu sculptatul dovlecilor, poți să-i vopsești sau să-i decupezi. Folosește vopsele colorate pentru a crea modele sau culori unice pe suprafața dovlecilor.


Dacă ai îndemânare la decupat, poți să creezi modele complexe și să adaugi lumânări în interior.

Cum poți să decorezi zona din fața casei tale cu temă tomnatică

Grădină cu dovleci

Dacă ai spațiu suficient, poți să creezi o mică grădină cu dovleci. Plantează dovleci în diferite forme, dimensiuni și culori pentru a obține o grădină diversificată.

Această grădină va fi cu siguranță un loc minunat pentru a lua fotografii de toamnă memorabile.


Dovleci în ghivece

Dacă spațiul este limitat, nu trebuie să renunți la decorarea cu dovleci. Poți să-ți alegi dovleci mai mici sau medii și să-i așezi în ghivece decorative.

Adaugă plante perene sau flori de toamnă în jurul lor pentru a crea un aranjament plin de culoare.

Dovleci lumânare

Pentru a crea o atmosferă magică pe timp de seară, poți să transformi dovlecii în lumânări. Scoate miezul dovlecilor și introdu lumânări în interiorul lor. Aceste lumânări naturale vor arde încet și vor emite o lumină caldă și plăcută.

Colț de lectură cu dovleci

Dacă iubești să citești în aer liber, creează un colț de lectură în grădină sau pe terasă, completat cu perne și paturi pufoase. Adaugă dovleci mari colorați ca elemente de decor pentru a-ți face locul de lectură mai atrăgător în timpul toamnei.

Lucrări de toamnă importante pe care trebuie să le faci pomilor fructiferi

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI