Ornamente rustice ce ne aduc aminte de vremurile de odinioara

0
2469

Ornamente rustice ce ne aduc aminte de vremurile de odinioara

Iata o serie de ornamente rustice ce ne aduc aminte de vremurile simple, vremurile in care eram mai fericiti si mai bogati sufleteste.


Inspira-te din ideile pe care ti le-am pregatit, dar si din bogata galerie foto care iti vine in ajutor. Vei reusi sa iti infrumusetezi curtea si sa te bucuri de lucruri superbe, de ornamente colorate si frumoase.

Ce plantam in curte sau gradina

In ceea ce priveste ideile de plantare, poti alege atat flori frumoase, cu un aspect placut si colorat, dar si plante aromatice, de exemmplu.

De asemenea, daca nu vrei sa plantezi in sol flori, poti alege pentru plantarea in ghivece. Rezerva o zona pentru plantele aromatice in ghivece sau intercaleaza-le cu florile frumoase. Pentru un impact mai puternic, alege mai degraba ghivece mari in locul ghivecelor mici.


Alegerea culorilor

In ceea ce priveste alegerea culorilor, optiunile sunt nelimitate. Alege o combinatie de culori care sa potoleasca din caldura verii. De exemplu, poti sa calmezi aceasta caldurra cu nuante racoroase si calmante de mov, alb sau albastru. Un articol complet cu flori mov pe care le poti alege si tu pentru curtea ta gasesti chiar aici: 40 Tipuri de flori mov pentru o curte spectaculoasa.

Cum aranjam florile pentru a intampina venirea primaverii cu drag

Plantele inalte si pozitionarea lor

Cu plantele inalte poti sa ascunzi anumite defecte sau lucruri inestetice. De exemplu, daca inca nu ai reusit sa repari acea parte a gardului care este stricata, poti alege sa o acoperi cu flori inalte.

Mai mult decat atat, aceste plante inalte pot sa fie pozitionate undeva in spate, iar in fata lor sa plantezi flori mai micute, descrescand gradual.


Poti folosi si plante taratoare sau atarnatoare pentru a ascunde marginile sau bordurile.

 

sursa foto: Pinterest