Proiecte cu mozaic fantastice pentru casa, curte si gradina

Proiecte cu mozaic fantastice pentru casa, curte si gradina

Aceste proiecte cu mozaic sunt create folosind una dintre cele mai vechi tehnici de arta decorativa din tote timpurile. Iata cat de frumoase sunt si cum le poti aplica si tu in gradina, pe casa ta, in curte, dar si pe terasa.


Mozaicul este o arta decorativa ce este folosita atat in curti, dar si in spatii publice, cat si in catedrale. Aceasta tehnica consta in asamblarea unor bucati mai mici sau chiar medii de marmura, sticla, ceramica, dar si alte materiale. De obicei, aceste materiale sau bucati de sticla sunt de culori diferite, in forme diferite, dar sunt lipite intre ele cu mortar sau cu mastic.

Arta mozaicului dateaza inca din a doua jumatate a mileniului al treilea, inainte de Hristos.

Delimiteaza spatiile din curte – Proiecte cu mozaic

Spatile din curte pot fi delimitate cu ajutorul acestor frumoase decoratiuni din mozaic. Colorate, create din bucati de sticla, ele sunt ideale pentru a delimita florile sau alte zone din curtea ta.


Infrumusetarea ghivecelor

Ghiveccele de pe terasa, din casa sau din curte potfi infrumusetate folosind arta mozaicului. Sunt frumoase, pot fi decorate folosit bucati de plastic sau de sticla si sunt ideale pentru orice fel de curte.

Alei din mozaic

Anotimpurile calde sunt facute pentru ca noi sa ne petrecem timpul in curte, in gradina sau pe terasa. De aceea, te invitam sa te inspiri din aceste proiecte cu mozaic pentru a iti infrumuseta propria gospodarie.

Arta mozaicului cu pietricele este o tehnica foarte veche, dar care impresioneaza absolut de fiecare data.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI