Feluri diferite de a mai aranja florile in curtea casei tale

0
3052

Feluri diferite de a mai aranja florile in curtea casei tale

O serie de modalitati noi de a aranja florile in curte iti vor oferi o noua perspectiva asupra design-ului gospodariei tale. De la alei, pana la spatiul din fata casei tale, dar si ferestrele sau pergola din curtea ta pot fi decorate cu flori.


Plantele aduc un plus de culoare in orice gospodarie. Sa avem grija de flori si sa ne bucuram de rezultate este o activitate care ne umple sufletul de bucurie. De aceea, iti recomandam sa faci acest lucru cat mai des.

Pozitioneaza florile in functie de nevoile lor

Florile au nevoie de lumina, insa sunt multe plante care nu suporta prea bine lumina soarelui in zilele calduroase de vara. De aceea, aceste plante trebuie pozitionate in spatii cu semiumbra, astfel incat vara sa fie protejate de caldura mult prea puternica.

Foloseste ingrasamant realizat acasa

Ingrasamantul preparat de tine, acasa, este cel mai potrivit pentru a nu pune substante chimice florilor tale. Ingrasamantul preparat de tine poate fi folosit pentru flori, dar si pentru legume si fructe.


Cum sa faci ingrasamant natural acasa – Simplu, util si bio

Aranjarea florilor langa ornamente din ciment

Ornamentele din ciment sunt ideale pentru a fi puse langa florile tale. Fiind simple, ele vor scoate in evidenta culorile si frumusetea florilor. Din ciment poti realiza ornamente in diferite forme, ornamente pe care sa le faci chiar cu mana ta.

Am pregatit si un articol din care sa te inspiri si tu cand vine vorba de realizarea ornamentelor din ciment. Sunt rezistent, perfecte pentru orice anotimp si pot fi realizate atat pentru decor, dar si cu scop util, practic.

Ce poti face din ciment – Proiecte rezistente, ideale pentru curtea ta

Flori superbe, colorate pentru o curte fantastica, plina de viata

sursa foto: Pinterest