In proiectul unei case de vis, alegerea unor ferestre mari confera acel plus de design

In proiectul unei case de vis, alegerea unor ferestre mari confera acel plus de design

Case de vis, un subiect amplu, dar pe care vi-l prezentam in pasi marunti, iar astazi am ales un element care poate aduce un plus de design unei locuinte si anume ferestrele mari.


Ideea unei case de vis surade oricui, iar alegerea unor ferestre mari nu inseamna doar un plus de design, mai inseamna si multa lumina naturala la interior, desigur pentru un ambient cald si primitor.

Tocmai de aceea ne-am gandit ca nu ar fi rau sa va prezentam cateva idei de design interior, idei care nu sunt decat pur orientative, astfel incat sa aveti o vedere de ansamblu atunci cand veti dori sa cuprindeti in proiectul unei case de vis ferestre cat mai mari, dar care sa permita luminii naturale sa patrunda in locuinta.

Iata asadar ca si peretele cu fereastra poate fi proiectat in asa fel incat locul respectiv sa ofere cat mai mult confort. Poate ca unii dintre voi va ganditi deja la faptul ca acest lucru nu presupune decat niste costuri suplimentare, dar avand in vedere faptul ca se renunta la clasica zidarie, in cele din urma poate fi considerata o reducere.


In plus ar trebui sa tineti seama si de efectul vizual pe care il are un astfel de loc amenajat. Cu o mica bancuta si cateva pernute fantezie puteti face dintr-un astfel de spatiu, un loc de relaxare, un loc in care sa stati sa cititi la lumina zile, cu alte cuvinte un loc doar al vostru.

Alegerea unor ferestre mari in proiectul unei case de vis, nu inseamna altceva decat un plus de valoare adaugat locuintei. Urmariti asadar aceste idei de amenajari si inspirati-va pentru proiectele voastre viitoare si asteptam desigur sa le comentati pe pagina noastra Do It Yourself.

case-de-vis-2

case-de-vis-4

case-de-vis-5

case-de-vis-6

case-de-vis-7

case-de-vis-8

case-de-vis-9

case-de-vis-10

case-de-vis-11

case-de-vis-12

case-de-vis-13

case-de-vis-14

case-de-vis-15

case-de-vis-16

case-de-vis-17

case-de-vis-18

case-de-vis-19

case-de-vis-20

case-de-vis-21

case-de-vis-22

case-de-vis-23

case-de-vis-1

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI