Scoici transpuse in decoratiuni uimitoare pentru vara aceasta

Scoici transpuse in decoratiuni uimitoare pentru vara aceasta

A venit vara si multe concedii sunt programate pentru aceste luni calduroase. Vedem aici cum putem sa realizam decoratiuni uimitoare din scoici pe care le adunam de la plaja.


Cu totii asteptam concediul, asteptam zilele de vara, asteptam sa vina zilele libere pe care sa le petrecem la mare, alaturi de prieteni sau alaturi de cei dragi noua. Cele mai frumoase momente le petrecem vara, la mare, alaturi de prietenii cu care ne distram si cu care ne trezim dis de dimineata pentru a vedea rasaritul.

In acest articol, va invitam sa aruncati o privire peste decoratiunile ce sunt realizate din scoicile adunate de pe plaja. Mereu am fost tentati sa adunam scoici de la plaja deoarece acestea sunt frumoase, au o forma uimitoare si aduc cu ele o multime de amintiri frumoase legate de mare, soare, nisip, apa, valuri si prieteni. De aceea, va invitam sa le transpuneti in proiecte de durata, care sa contina amintirile pe care le-ati facut in vara respectiva. Va dorim spor la treaba si asteptam poze cu proiectele realizate de voi.

Care dintre aceste proiecte va place cel mai mult? Asteptam pozele voastre pe pagina noastra de Facebook.


decoratiuni uimitoare (1)

decoratiuni uimitoare (2)

decoratiuni uimitoare (3)

decoratiuni uimitoare (4)

decoratiuni uimitoare (5)

decoratiuni uimitoare (6)

decoratiuni uimitoare (7)

decoratiuni uimitoare (8)

decoratiuni uimitoare (9)

decoratiuni uimitoare (10)

decoratiuni uimitoare (11)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI