Tufe bogate de flori: trandafiri, glicina si bougainvillea, un spectacol vizual

Tufe bogate de flori: trandafiri, glicina si bougainvillea, un spectacol vizual

Un spectacol vizual format din tufe extrem de bogate de flori precum trandafirii cataratori, frumoasa glicina si surprinzatoarea bougainvillea.


Inspira-te din superba galerie foto de mai jos cu tufe surprinzator de bogate. Vei putea sa cresti si tu astfel de tufe frumoase de flori daca ai conditiile necesare pentru ele: putin timp pentru ingrijirea lor si mult soare.

Bougainvillea, planta ce te cucereste pe loc

Cei ce iubesc vacantele si plimbarile in Grecia stiu ca aceasta planta este absolut superba, o floare deosebita, ce te cucereste instant.

Bougainvillea este o planta ce are flori superbe, in diferite nuante, insa suntem cu totii de acord ca acel roz fuchsia ne-a cucerit total. Ei bine, aceasta se regaseste si cu flori rosii, albe, dar si portocalii.


O planta ce nu are nevoie de alte introduceri, adauga culoare in orice coltisor din curtea ta si este cu adevarat deosebita.

Bougainvillea, arbustul decorativ spectaculos ce face concurenta multor flori

Trandafirul catarator

Trandafirul catarator are nevoie de multa lumina pentru a se dezvolta frumos. Am pregatit pentru tine si un articol cu o serie de trucuri. Te vor ajuta sa ai tufe bogate de trandafiri, indiferent in ce nuante doresti.

Ei imbogatesc spatiile si te ajuta sa te bucuri de curtea ta intr-un peisaj fantastic.


Tufe bogate de trandafiri spectaculosi cu aceste 3 trucuri de succes

Wisteria, creste absolut fantastic daca are conditii

Wisteria poate sa atinga inaltimea si de 20 de metri si 10 metri latime daca are conditiile necesare. Frunzele ei, dar si florile au un aspect ce te cuceresc instant.

Este o planta pe care o intalnim si in parcuri sau gradini publice, o planta care poate fi sprijinita de o pergola sau de un cadru din metal.

Wisteria – o planta spectaculoasa pentru amenajarea gradinii

French Village: flowering purple wisteria vine

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI