Aranjarea curții cu flori absolut spectaculoase, pline de culoare și miresme de vis

Aranjarea curții cu flori absolut spectaculoase, pline de culoare și miresme de vis

Aranjarea curții cu flori de vis. Transformă curtea într-o adevărată oază de relaxare cu ajutorul acestor aranjamente ce explodează de culoare și miresme absolut fantastice.


Florile sunt una dintre cele mai frumoase modalități de a îți înfrumuseța gospodăria. Acestea fac orice încăpere să fie plină de culoare, dacă sunt plantate în ghivece, chiar în casa ta. Atunci când sunt poziționate în curte, poți opta pentru plantarea lor în sol.

Optează pentru arcade cu flori

Arcadele cu flori sunt parcă desprinse din basmele la care visam de mici. Aceste spații sunt perfecte pentru a înfrumuseța curtea, dar și pentru adăuga culoare în orice gospodărie.

Indiferent de cat de mică este curtea ta, poți s-o înfrumusețezi cu o astfel de arcadă cu flori. Pe aceasta poți să plantezi trandafir cățărători, însă poți opta și pentru plante precum glicina sau wisteria.


Trandafirii cataratori, una dintre cele mai frumoase specii de trandafiri

Plantele ce sunt poziționate în fața casei

Plantele pe care alegi să le poziționezi în solul din fața casei tale poți fi ceva mai înalte, așa cum sunt hortensiile. Acestea sunt impunătoare, frumoase, însă ține cont de faptul că au nevoie să fie poziționate într-un loc ce are multă lumină naturală.

Hortensiile sunt flori care pot fi găsite în mai multe culori și dimensiuni. Acestea au nevoie de apă în cantități moderate, dar poți opta și pentru fertilizator pentru a te bucura de flori care cresc cu adevărat bogat și frumos.

Plante care cresc pe un suport

Poți opta și pentru flori colorate care cresc pe un suport, astfel încât să poți decora pergola sau în perete delimitator. Pentru trandafiri cățărători, pentru glicina, dar și pentru bougainvillea.


 

Top 4 sfaturi pentru ca plantarea în ghivece să fie făcută corect

Îngrijirea mușcatelor primăvara – Trucuri prețioase de care să ținem cont

Arbori ornamentali ce pot fi plantati chiar langa gard pentru un efect vizual fantastic

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI