Arcade spectaculoase cu flori mari, bogate si colorate pentru o curte de vis

0
2792

Arcade spectaculoase cu flori mari, bogate si colorate pentru o curte de vis

Decoreaza curtea cu arcade spectaculoase ce contin flori cataratoare, bogate, mari si colorate, perfecte pentru gospodaria ta. Arcadele spectaculoase sunt ideale pentru o gospodarie micuta. Poti alege sa decorezi curtea cu arcade de flori spectaculoase. Te vei bucura de o priveliste superba.


Mai mult decat atat, arcadele realizate din lemn sau fier pot fi suporturi perfecte pentru florile tale.

Alege trandafirii cataratori

Trandafirii cataratori sunt ideali pentru curtea ta. Aceste flori frumoase se regasesc in culori precum galben, roz, dar si rosu. Mirosul emanat este unul deosebit, miros ce nu poate fi confundat. Alege trandafirii cataratori pentru curtea casei tale si planteaza-l astfel incat sa fie agatati de o astfel de arcada. Vei vrea un decor deosebit.

Arcada folosita ca decor pentru evenimente

Fie ca vorbim de o cununie civila pe care vrei sa o organizezi in propria curte sau de un alt eveniment, o astfel de arcada este perfecta. Locul ideal pentru poze este realizat din flori frumoase, mari, bogate si o arcada spectaculoasa.


Poti alege flori precum Wisteria sau Glicina, o floare de un mov deosebit de frumoasa, un arbust decorativ absolut superb.

Despre glicina mov: Cum se planteaza, intretine si inmulteste

Infrumusetarea portii de la gospodarie

Intampina-ti musafirii cu o astfel de arcada frumoasa, deosebita. Gospodaria ta va fi infrumusetata daca alegi o arcada realizata din flori superbe.

Trandafirii, glicina, dar si alte flori pot fi pozitionate pe o astfel de arcada frumoasa. Mai mult decat atat, ai grija sa o pozitionezi intr-un loc cu mult soare. In acest fel, florile vor creste sanatos, avand lumina de care au nevoie.


101 Aranjamente superbe cu flori pentru o curte de care sa te mandresti

Catananche, o planta extrem de interesanta ce merita sa fie mai populara

sursa foto: Pinterest