Atmosfera relaxanta, confortabila si placuta in propria baie

0
319

Atmosfera relaxanta, confortabila si placuta in propria baie

Te vei simti mai bine decat la SPA chiar in confortul propriei case cu atmosfera relaxanta pe care ti-o creezi in baia ta. De la produsele folosite pana la atmosfera pe care o creezi aici, toate aceste detalii sunt importante. Ele te ajuta pentru a crea o atmosfera placuta.


Ti-am pregatit cateva mici trucuri pe care sa le aplici si tu pentru a te bucura de confort in propria casa.

Alege sarurile de baie

Sarurile de baie au o multime de beneficii asupra starii noastre, dar si asupra sanatatii. In functie de tipul de sare pe care il alegi (sare Epsom, sare de baie de Himalaya sau alte tipuri de saruri), ele aduc diferite beneficii asupra organismului.

Sarea Epsom, de exemplu, este o sare amara ce este folosita pentru remedii precum insomnii, dureri articulare, dar si febra musculara. Pune-o in apa pentru a te bucura de beneficiile ei


Lumanari parfumate

Lumanarile parfumate nu trebuie sa lipseasca. Schimba ambientul, ofera un miros placut si sunt excelente pentru momentele in care vrei sa te relaxezi.

In combinatie cu o muzica placuta, ele iti creeaza atmosfera perfecta pentru relaxare in baia ta.

Serialul preferat

Nu e nimic mai placut decat sa stai in cada si sa te bucuri de serialul favorit. Un pahar de vin, lumanari parfumate, serialul preferat sau o carte buna, toate aceste ingrediente formeaza o seara perfecta de relaxare. Vestea buna este ca nici nu trebuie sa iesi din casa.


Bucura-te de relaxare, confort si clipe placute in propria casa, fara sa fii nevoita sa mergi la SPA sau la alte saloane ori centre de recreere.

SPA amenajat la tine acasa, in propria baie – Idei creative

Depozitare creativa in baie – Idei pentru crearea unor spatii noi, cu adevarat utile

sursa foto: Pinterest