Cele mai frumoase idei pentru o masă de Crăciun spectaculoasă, de poveste

0
961

Cele mai frumoase idei pentru o masă de Crăciun spectaculoasă, de poveste

Pentru o masă de Crăciun spectaculoasă ai nevoie de preparate delicioase, dar și de ornamente care să împodobească acest spațiu într-un mod clasic, dar superb.


Masa de Crăciun poate fi decorată într-un mod spectaculos, cu ornamente frumoase în culori deosebite. Lângă aceste ornamente se vor afla aperitivele, apoi sarmalele, dar și friptura și cozonacul de Crăciun. Aceste alimente clasice vor împodobim masa de Crăciun împreună cu ornamentele spectaculoase pe care le poziționezi aici.

Alege o tematică de Crăciun

Tema sărbătorilor de iarnă poate fi transpusă și pe masa noastră de Crăciun. Aici putem alege atât farfurii cu motive de sărbătoare, dar și ornamente pe care să le poziționăm pe masă.

În centrul mesei putem opta pentru crenguțe de brad, însă te sfătuim să nu folosești parfumuri sau mirosul care ar putea deranja atunci când vine vorba de mâncare. Lumânările pot fi alese special pentru a nu mirosi. Mai mult decât atât, poți opta și pentru lumânări electrice care vor oferi o atmosferă plăcută și care nu au miros.


 

Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

Cum se face corect un platou cu branzeturi apetisant si delicios

Decor de iarnă în propria gospodărie – Spații relaxante absolut fantastice

 

Decoratiuni absolut superbe pentru un Craciun inimaginabil de frumos

sursa foto: Pinterest