Cum mai poți folosi spray-ul multifuncțional WD-40 – Sfaturi utile

Cum mai poți folosi spray-ul multifuncțional WD-40 – Sfaturi utile

Spray-ul multifuncțional WD-40 poate fi folosit într-o mulțime de modalități diferite, la care probabil nici nu te-ai gândit până acum.


Am pregătit pentru tine câteva idei creative care te vor ajuta să refolosești și tu acest spray.

Ideal pentru pantofii tăi

Spray-ul WD-40 poate fi pulverizat pe pantofii tăi cei noi din piele înainte de a îi purta în mod regulat. Acesta o să vă ajute la prevenirea bătăturilor deoarece va înmuia pielea și o să facă ca pantofii tăi să fie mult mai confortabili.

Pentru a menține pantofii impermeabili și strălucitori, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi periodic acest spray și apoi să îi lustruiești ușor cu o cârpă moale. Pentru a scăpa de scârțâitul pantofilor noi, pulverizează puțin spray la îmbinarea dintre toc și talpă.


Atenție!

Nu pulverizat spray WD-40 lângă foc sau lângă alte surse de încălzire, lângă surse electrice sau borne ale acumulatorului auto!

Modalități ingenioase și creative de a refolosi apa oxigenată

Separarea pieselor de Lego cu spray-ul multifuncțional

Atunci când copilul tău ajunge în impas deoarece o parte din piesele de Lego sunt lipite una de cealaltă, folosește spray WD-40 pentru a le desprinde.

Pulverizează puțin în zona în care sunt lipite piesele, agită ușor și apoi trage pentru a desprinde. Lubrifiantul din acest spray va pătrunde în spațiul îngust dintre piese. După separare, spălați-le și uscați-le foarte bine.


Exterminarea gândacilor de bucătărie

De fiecare dată când vezi un gândac pulverizează direct pe el pentru a îl omorî pe loc. Pentru ca insectele sau păienjenii să nu intre în casă, pulverizează spray WD-40 pe ramele și tocurile ferestrelor și ușilor. Ai grijă să nu-l inhalezi, iar dacă ai copii mici nu folosi această metodă.

Cum mai poți folosi fixativul pentru păr – Metode ingenioase și eficiente

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI