Cum să transformi un loc pustiu într-un spațiu de relaxare pentru odihnă și refacere

Cum să transformi un loc pustiu într-un spațiu de relaxare pentru odihnă și refacere

Un simplu loc ce era odinioară pustiu poate fi transformat într-un loc de relaxare pentru odihnă, refacere și pentru a petrece timpul împreună cu cei dragi.


Indiferent că alegi decorarea spațiului de relaxare cu flori, plante verzi sau cu un mic spațiu de odihnă, ideile pe care le-am pregătit pentru tine sub forma galerie foto de mai jos te vor ajuta să te inspiri.

Gospodăria ta va fi un loc colorat, cu adevărat spectaculos.

Construiește o arcadă din flori

Arcada din flori este extrem de potrivita atunci când vine vorba de curțile mici. Aceasta nu doar că încununează un spațiu și îl transformă într-un loc cu adevărat deosebit, dar este și locul ideal pentru a amenaja o oază de relaxare.


În plus, pe această arcadă poți să plantezi florile preferate, cățărătoare. Poți opta pentru trandafiri cățărători absolut superb, însă poți alege și flori care se dezvoltă foarte bine în zona de sud a țării. Aceasta este glicina, o plantă superbă cu flori mov absolut spectaculoase.

Cu ajutorul a câtorva scaune și o masă pentru cafea, vei reuși să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi, chiar în curtea casei tale.

Construirea unui mic gard

Lângă spațiul de relaxare poate fi construit lângă un mic gard, astfel încât să fie vopsit și colorat în funcție de preferințele pe care tu le ai.


Acesta îți oferă intimitatea de care ai nevoie, astfel că vei putea să transformi spațiul de relaxare într-un loc cu adevărat superb.

Cum plantezi un gazon nou din semințe – Detalii importante de care să ții cont

Totul despre rulourile de gazon pentru a avea o curte verde, superbă

Joc de culori și miresme – Ornamente care completează perfect o curte mică

O terasa mica, un spatiu ideal pentru relaxare in propria gospodarie

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI