Decoratiuni colorate, absolut spectaculoase pentru gospodaria ta

Decoratiuni colorate, absolut spectaculoase pentru gospodaria ta

Nuantele aprinse si o multime de decoratiuni colorate pot fi transpuse in curte nu doar prin flori, ci si prin vopsea in culori vii. Descopera aceste ornamente absolut superbe.


Ornamente din lucrurile folosite

Poti alege sa le folosesti o scara veche pe care sa o utilizezi pe post de suport pentru florile tale. Atat ghivecele cu flori, cat si alte decoratiuni colorate pot sa stea mandre pe o scara din lemn.

Refolosirea lucrurilor vechi te ajuta nu doar sa economisesti bani, dar si sa crezi decoratiuni spectaculoase pentru gospodaria ta.

Casute pentru pasari

Atunci cand vorbim de ornamente, optiunile sunt nelimitate. Foloseste bucati de lemn pentru a crea casute pentru pasari. In acest fel vei atrage necuvantatoarele in gospodaria ta si vei creea ornamente superbe pentru curtea casei tale.


Nu uita sa le pui apa, dar si seminte pentru ca ele sa se reintoarca la tine in curte. Te vei bucura de o gospodarie plina de viata, dar si plina de culoare.

Florile superbe din curtea ta

Decoratiunile dintr-o gospodarie nu constau doar lucruri, ci si in flori si plante. Alege sa plantezi atat flori colorate, dar si fructe si legume pentru a te bucura de o gospodarie completa.

Ornamentele cu ghivecele aranjate vertical

Ghivecele aranjate vertical te ajuta sa economisesti o multime de spatiu. De aceea, daca nu stii unde sa pui florile pe care le-ai tinut toata iarna in casa, poti sa creezi un decor vertical.


Cu ajutorul unui suport din lemn poti creea un decor pentru ghivecele tale, dar si un loc unde acesta sa se bucure de soare si de lumina lui. Inspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o aici.

Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

4 Trucuri pentru trandafiri superbi, ce infloresc bogat si impunator

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI