Flori cu dor de primăvară – Plante absolut superbe care ne încântă

Flori cu dor de primăvară – Plante absolut superbe care ne încântă

Aceste aranjamente și proiecte frumoase cu dor de primăvară ne aduc aminte de coloritul superb ce ne cucerea pe loc prin intermediul florilor.


Florile colorate sunt cele care te ajută să oferi frumusețe și viață gospodăriei tale. Acestea pot fi poziționate atât în fața casei tale, dar și pe lateral. De asemenea, florile mai pot fi poziționate atât în straturi, dar și în formă de borduri frumoase.

Crearea unei scheme perfecte

Înainte de a te apuca de plantarea propriu-zisă, te sfătuim să creezi o schemă pe foaie. Dacă nu îți dorești cea mai simplistă grădină, probabil că vei avea cel puțin un strat și o bordură din flori sau chiar mai multe.

Dimensiunea, forma și numărul straturilor sunt, desigur, determinate de dimensiunea și forma grădinii și de accentul pe care dorești să îl pui pe flori și alte plante.


Crearea de borduri frumoasă și dezvoltarea lor după cum dorești poate fi o adevărată artă. Straturile și bordurile lipsită de culoare și neinteresante, aproape tot timpul anului, sunt ocazie pierdută. Este ușor de încropit un strat care arată bine un sezon sau două, dar este mult mai greu de folosit spațiul la maximum.

Ține cont de nevoile florilor tale

Indiferent dacă ești un grădinar începător sau unul experimentat și bine informat, este important să ții cont de nevoile pe care florile tale le au. În acest fel, le ve ajuta pe acestea să ajungă la potențialul lor maxim.

De asemenea, de important este să ții cont de solul pe care tu îl ai. În acest sens, ți-am pregătit aici un articol ceva mai amănunțit.


Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Trucuri excelente pentru a amenaja o grădină cu flori spectaculoase

5 Idei de transformări rapide, soluții care te vor ajuta enorm în gospodărie

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI