5 Idei de transformări rapide, soluții care te vor ajuta enorm în gospodărie

5 Idei de transformări rapide, soluții care te vor ajuta enorm în gospodărie

Transformări rapide: Aceste soluții îți vor da rezultate imediate, dar te vor și ajuta rapid să îți transformi gospodăria pentru ca aceasta să te încurajeze la activitate și în perioadele fără vegetație.


Nu mai mult decât atât, aceste transformări rapide vor face ca gospodăria să fie mult mai aspectuoasă, mai atrăgătoare.

Înlocuirea dalelor îmbătrânite

Deseori, pavajul arată urat dacă dalele încep să grade, dacă suprafața acestora se decolorează sau dacă sunt mult prea vechi. Dacă dorești să păstrezi zona pavată, merită să îi aloci puțin timp. Dacă poți obține dale de înlocuit, scoate-le și înlocuiește-le pe cele deteriorate care strică aspectul.

De asemenea, un alt truc la care poți opta este să așezi dalele cu partea uzată în jos.


Noile dale pot fi exact de același tip ca și cele originale. Cu toate acestea, dacă nu sunt deloc uzate și sunt noi, ele vor arăta complet diferit.

Folosește subterfugiul utilizat deseori la ghivecele noi și aplică pe suprafața lor bălegar lichid sau iaurt. Astfel, va fi stimulată creșterea algelor și a mușchilor, iar suprafața nu va mai fi alunecoasă decât dacă folosești cantități prea mari.

Alei ce iti transforma curtea dintr-un loc banal intr-un spatiu de senzatie

Construiește un mic șopron

Ideea unui șopron care ocupă din spațiul valoros pentru plante poate părea neatractivă la început. Cu toate acestea, dacă este posibil, este bine să construiești unul.


El va fi folosit la depozitarea uneltelor și echipamentelor într-un loc uscat și sigur, la păstrarea semințelor și bulbilor înainte de plantare și a acelor obiecte care, de obicei se adună grămadă și arată dezordonat. Un astfel de loc poate fi cu adevărat util.

Spații creative pentru depozitare unelte la tine în magazie sau în curte

Completarea pietrișului

Dacă stratul de pietriș s-a subțiat, asigură-te că materialul pe care îl cumperi pentru completare este din același tip de pietre. Dacă nu este posibil, întinde noul pietriș cat mai uniform pe întreaga suprafață. Vei obține un aspect diferit, dar acceptabil, fără să fi nevoit să refaci toată acoperirea.

Alege să faci ordine

Este foarte ușor să aduni lucruri de care nu mai e nevoie sau plante moarte și ghivece sparte. Cu toate acestea, este bine să folosești două vase – unul pentru resturi de aruncat, celălalt pentru materii folosită la compost.


În acest fel, vei avea un alt aspect în grădina ta, dar și materiale noi pentru compost.

Înfrumusețează unele locuri folosind ghivece

Treptele sau potecile sparte ori deteriorate în alt mod, care sunt încă perfect sigure, vor arăta mai bine dacă adaugi pe margini câteva ghivece mici gata plantate. Schimbă conținutul ghivecelor în fiecare anotimp pentru a avea un aspect frumos tot anul.

Asigură-te că potecile sau treptele sunt suficient de late pentru a suporta această reducere a spațiului util, fără a deveni prea strâmte.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI