Flori in ghivece, flori bogate ce infrumuseteaza terasa sau fereastra casei tale

0
112

Flori in ghivece, flori bogate ce infrumuseteaza terasa sau fereastra casei tale

Cu flori in ghivece furi privirile oricarui trecator si te bucuri de o gospodarie mai colorata. De la begonii, petunii, muscate sau azalee, aceste flori superbe pot fi crescute in ghivece.


Plantele din ghiveci sunt unele dintre cele mai frumoase ornamente pe care le poti avea pentru casa ta. Acestea pot fi crescute in ghiveci si apoi mutate in solul tau sau poti avea plante ce cresc doar in ghiveci. De exemplu, muscata este o planta absolut superba ce creste doar in ghiveci si te poti bucura de aici de frumusetea ei.

Ingrijirea florilor in ghiveci

Udarea

Udarea plantelor din ghiveci se face in functie de plante, dar si in functie de vremea de afara. De exemplu, florile din ghivece au nevoie de apa dimineata foarte devreme si seara foarte tarziu pentru ca pamantul sa aiba timp sa se racoreasca. De asemenea, te sfatuim sa adaugi si ingrasaminte sau fertilizator seara tarziu pentru ca acesta sa aiba timp sa se absoarba in sol.

Pozitionarea

Pozitionarea corecta a florilor pe care le ai se face in functie de plantele si de nevoile acestora. De exemplu, unele plante prefera sa fie pozitionate intr-un spatiu unde au parte cat mai mult de lumina soarelui.


Exista si plante care prefera sa fie pozitionate in lumina soarelui, insa aceasta lumina trebuie sa fie filtrata. Poti folosi o draperie pentru ca lumina soarelui sa nu ajunga direct pe florile tale. De asemenea, atunci cand caldura este foarte mare este bine sa feresti toate plantele din lumina directa a soarelui.

Aici poti afla 10 lucruri surprinzatoare despre hortensii pe care nu le stiai

Ingrijire Azalee, o floare de un roz deosebit de frumos, o planta ce cucereste

Aranjamente cu flori bogate, spectaculare, bucuria absoluta a primaverii

sursa foto: Pinterest