Modalitati diferite, dar de efect de a aranja florile in curtea ta

0
938

Modalitati diferite, dar de efect de a aranja florile in curtea ta

Obiectele ce stau nefolosite de ani de zile sunt vizate si refolosite in proiecte superbe pentru a aranja magnific florile in curtea ta. De la o roaba veche pana la obiecte din lemn, toate aceste lucruri sunt reutilizate si repuse in folosinta in curtea casei tale.


Florile colorate sunt scoase in evidenta, iar tu te bucuri de ornamente absolut superbe, ornamente realizate chiar de tine. Poti fi o persoana talentata si pasionata de proiecte Do It Yourself, insa poti fi si o persoana ce nu are inclinatie inspre astfel de proiecte. Indiferent de situatie, cu doar putina vopsea poti sa transformi un lucru vechi intr-un suport pentru flori deosebit de frumos.

Refoloseste o roaba veche

O roaba sau o alta unealta din gradina poate fi transformata intr-un suport pentru florile tale. Este drept ca poate fi dificil uneori sa transformi un lucru ruginit in ceva nou, frumos.

Florile au puterea de a schimba infatisarea oricarui lucru vechi. De aceea, te sfatuim si pe tine sa le folosesti pentru a crea ornamente noi.


Statice, limba pestelui, o floare nu atat de populara, dar absolut magnifica

Paletii din lemn, sursa nelimitata a proiectelor Do It Yourself

Paletii din lemn pot avea o multime de intrebuintari. De la mini-baruri realizate din astfel de paleti pana la suporturi pentru florile tale, paletii din lemn pot avea o multime de intrebuintari utile.

Ei sunt o sursa nelimitata de inspiratie atunci cand vine vorba de proiecte reciclate. Chiar si mobilier poti sa realizezi din astfel de paleti de lemn.

Pot fi pozitionati in curte, atunci cand ii folosesti ca un suport pentru florile tale sau poti sa ii fixezi de lateralul casei tale.


April 2016 : Alison Miksch – Photogapher / Buffy Hargett Miller – Prop Stylist

sursa foto: Pinterest