Terase fantastice pentru cei ce au un spatiu micut in gospodaria lor

0
1175

Terase fantastice pentru cei ce au un spatiu micut in gospodaria lor

Plante verzi, aer fresh, vreme fantastica, toate acestea pot sa se afle chiar pe una dintre aceste terase fantastice, in curtea ta.


Spatiu de relaxare

Nimic nu este mai placut decat sa te bucuri de o zi libera in confortul propriei gospodarii. De aceea, noi astazi venim cu o serie de idei pentru ca tu sa te bucuri de relaxare in confortul gospodariei tale.

Un spatiu de relaxare amenajat in curte te va indemna sa petreci mai mult timp aici. Cel putin jumatate de ora pe zi petrecuta in aer liber te va ajuta sa te odihnesti mai bine si sa scapi de eventualele dureri de cap. Mai mult decat atat, te ajuta sa te bucuri de persoanele dragi.

Amenajarea spatiului din lateralul casei

Daca nu ai suficient de mult loc in fata casei tale pentru amenaja o terasa, poti oricand sa te folosesti de spatiul liber din lateralul acesteia. Amenajeaza aici o pergola sau foloseste te de o umbrela pentru a crea un loc cu umbra.


O pergola din lemn poate fi un decor excelent pentru curtea ta. Sub aceasta, poti alege sa pozitionez o masa si cateva scaune pentru a lua micul dejun sau cina si pentru a te bucura de aerul liber.

Nu uita de flori

Niciun bloc din curtea ta este la fel de frumos decat acela care este decorata cu flori in ghiveci. Plantele colorate sunt acele vietati care ne ofera oxigen si ne scapa de toxine. Aceste decoruri nemaipomenite sunt ideale pentru a iti face casa un spatiu primitor. Va fi locul preferat atat al tau, cat si al prietenilor tai apropiati pentru a petrece timpul liber.

Daca locuiesti la curte, te sfatuiesc sa profiti de tot spatiul disponibil pentru a il decora.


sursa foto: Pinterest