Cum sa te protejezi de caldura vara aceasta cu ajutorul acestor 25 idei

Cum sa te protejezi de caldura vara aceasta cu ajutorul acestor 25 idei

Invata cum sa te protejezi de caldura vara aceasta, indiferent daca locuiesti la curte sau la bloc. Aceste proiecte sunt potrivite pentru orice spatiu, indiferent ca vorbim despre curti sau apartamente.


Alege rogojina din stuf pentru a acoperi terasa

Rogojina este produs natural, decorativ, ideal pentru a acoperi terasele cu ea. Fie ca ai decis sa construiesti o mica pergola sau vrei doar sa construiesti un acoperis improvizat, rogojina din stuf te ajuta sa tii umbra. Mai mult decat atat, materialul nu se incalzeste si tine la distanta caldura.

O astfel de terasa acoperita cu rogojina din stuf te va duce cu gandul la vacantele petrecute in Grecia, pe insulele lor superbe.

De aceea, daca si tu iti doresti sa aduci putin din peisajul insulelor grecesti in curtea casei tale, te invit sa te inspiri din articolul de aici.


Descopera si aceste modalitati uimitoare pentru a face umbra in curtea casei noastre.

3 Modalitati diferite pentru a crea umbra in gradina vara aceasta

Alege rogojina pentru partile laterale

Atunci cand vrei ca un spatiu sa fie ferit de lumina soarelui, acesta trebuie sa fie acoperit atat in sus, cat si in laterale. Poti lasa doar doua parti libere pentru ca atunci cand bate vantul sa existe o adiere placuta in acest spatiu.

Rogojina este un material extrem de bun, insa poti opta si pentru panza sau pentru materiale textile subtiri.

Alege sa amenajezi un spatiu de relaxare chiar in curtea casei tale si opteaza pentru a il amenaja dupa preferintele tale. Pozitioneaza aici un leagan sau un hamac. De asemenea, poti opta si pentru piese de mobiler confortabile precum o masa, scaune si cateva paturi pentru zilele mai racoroase de vara sau de toamna. Este bine sa fii precaut.


sursa foto: MyDesiredHome

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI