Dormitoare mici – Organizare si depozitare pentru un echilibru vizual perfect

Dormitoare mici – Organizare si depozitare pentru un echilibru vizual perfect

Descopera din aceste dormitoare mici cum te poti bucura de o incapere multiftunctionala, dar amenajata astfel incat sa fie si placuta din punct de vedere estetic. Acest lucru este posibil daca alegi sa iti faci un plan inainte de a decora incaperea. In acest fel, vei putea sa profiti la maximum de fiecare spatiu pe care il ai disponibil.


De la relaxare, pana la somn, lucru, dar si depozitare, toti acesti factori fac parte din amenajarea practica a unui dormitor micut. De aceea, te invitam sa te inspiri din sfaturile noastre de aici pentru a te bucura de o incapere deosebit de frumoasa, dar si multifunctionala.

Fa-ti un plan inainte de a decora

Decorarea inseamna si reorganizarea camerei. De aceea, inainte de a alege mobilierul, ai grija sa faci un plan bine pus la punct. Foloseste spatiile din apropierea tavanului pentru a construi piese de mobilier. In acest fel, vei profita de spatiul de deasupra fara sa folosesti din incaperea camerei.

Planul te va ajuta sa acoperi toate spatiile din camera, dar intr-un mod eficient. Daca poti alege o echipa de specialisti, aceasta va fi o solutie si mai eficienta pentru ca experienta lor te ajuta.


Opteaza pentru mobilierul facut pe comanda

Chiar daca esti tentat sa alegi mobilierul pe care il vezi in magazin deoarece acesta te atrage la prima vedere, mobilierul facut pe comanda este mai eficient. Un alt dezavantaj al mobilierului realizat pe comanda este timpul de asteptare ceva mai mare. Cu toate acestea, beneficiile unui astfel de mobilier sunt multiple.

Mobilierul realizat pe comanda poate sa aiba detaliile alese de tine: de la accesorii, materiale pana la culori si nuante diferite. Mai mult decat atat, acesta este calitativ. Echipa ce iti va lua masurile din camera va face ca mobilierul sa incapa in dormitor astfel incat sa avantajeze incaperea. De asemenea, te vei bucura si de sfaturile unor specialisti atunci cand vine vorba de alegerea mobilierului din casa ta.

Alege cat mai putine accesorii

De la tavan fals, pana la tapet pentru perete, dar si masca pentru calorifer, aceste accesorii ocupa spatiu. Intr-o incapere mica este bine sa alegi cat mai putine accesorii.


Acest lucru te va ajuta atunci cand vine vorba de camera micuta cum sunt dormitoarele.

Culorile alese

Culorile dintr-un dormitor mic trebuie sa fie deschise, cat mai frumoase. Aceste culori pot sa faca incaperea sa para mai mare, mai luminoasa, dar si mai incapatoare. De aceea, plaja de culori aleasa atunci cand vine vorba de decorarea dormitorului este foarte importanta.

Dormitor decorat cozy, in stil rustic, deosebit de frumos si relaxant

Depozitarea in dormitor – Idei creative si eficiente de aranjare a lucrurilor

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI