Aranjamente superbe cu flori pentru o primăvară absolut senzațională

0
296

Aranjamente superbe cu flori pentru o primăvară absolut senzațională

Se apropie primăvara, acel anotimp în care folosim aranjamente superbe cu flori pentru a ne înfrumuseța gospodăria și pentru a îi adăuga culoare.


Indiferent de cum alegi să poziționezi florile în gospodăria ta, acestea vor absolut superb în orice spațiu. Atât florile în ghiveci suspendate, dar și florile poziționate direct în sol, cat și florile aranjate într-o grădină verticală vor aduce gospodăriei tale plusvaloare.

Alege plantele cățărătoare – Gospodărie de vis

Plantele și florile cățărătoare, așa cum sunt și trandafirii colorați, vor înfrumuseța grădina ta. Acestea sunt perfecte pentru orice gospodărie, sunt colorate și arată frumos, au nevoie să fie poziționate în soare și se vor dezvolta absolut superb.

Le poți poziționa pe gardul din curtea casei tale, astfel încât acesta să fie acoperit de flori superbe și care cresc bogat.


Construirea unui perete delimitator

Plantele cățărătoare sunt o alegere deosebită. Ele pot fi poziționate pe un gard inestetic, dar pot fi utilizate și pentru a crea perete delimitator.

Acest perete delimitator îți aduce intimitate în curtea casei tale și poate fi folosit drept paravan între un spațiu de relaxare și restul curții. Ai nevoie și de câteva piese de mobilier pentru grădină, cum ar fi o masă și câteva scaune.

De asemenea, poți folosi și umbrele de soare pentru a te proteja de razele acestuia.


Te invităm să te inspiri și din galeria foto de mai jos. Proiectele de aici conțin multe idei frumoase pentru a te bucura de o primăvară colorată, cu flori ce cresc superb și bogat.

Cât de mult schimbă florile înfățișarea unei gospodării – Adevărul transpus în imagini

Oază de verdeață în curtea casei tale cu flori ce au un aspect exotic

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

sursa foto: Pinterest