Flori absolut superbe pentru o curte magica, plina de culoare

Flori absolut superbe pentru o curte magica, plina de culoare

Cu aceste flori absolut superbe poti sa transformi o curte ce pare banala intr-un spatiu cu adevarat spectaculos, un joc sublim de culori.


O curte nu trebuie neaparat sa fie un spatiu simplu, banal, plictisitor. Planteaza flori colorate si aranjeaza-le in diferite modalitati pentru a profita de frumusetea lor.

Atat timp cat le oferi plantelor tale lumina sau semiumbra, in functie de nevoile lor, dar si un sol bogat in substante nutritive, ele te vor bucura cu florile lor frumoase.

Aranjamente cu ghivece in curte

Daca ai deja flori plantate in ghivece, in anotimpurile calde te sfatuim sa le scoti afara. Vor profita de lumina soarelui, dar si de adierile de vant de afara. Mai mult decat atat, poti crea aranjamente cu flori, precum gradini verticale, aranjamente care vor schimba intreaga infatisare a curtii tale.


Gradini verticale absolut superbe, ideale pentru casa ta

Aranjamente cu flori plantate in sol

In curtea ta, poti alege atat aranjamentele cu flori plantate in sol, dar si cele in ghivece. Acestea din sol pot fi plantate in curtea ta, daca ai suficient loc, dar si pe paturi inaltate.

Despre paturile inaltate poti afla mai multe in articolul de mai jos. Sunt solutii ideale pentru persoanele ce au in curtea lor doar ciment, de exemplu.

Inspira-te si din proiectele de mai jos pentru a aranja cat mai creativ in curtea ta florile, plantele, fie ca sunt ele pozitionate in sol sau in ghiveci.


Paturi inaltate de legume pentru o recolta bogata si frumoasa

Solutii de amenajare pentru orice spatiu din gospodaria ta

Paturi inaltate de legume pentru o recolta bogata si frumoasa

Idei Do It Yourself de aranjare a plantelor pe verticala – Gradina verticala

Ce poti face din ciment – Proiecte rezistente, ideale pentru curtea ta

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI