Flori superbe de toamnă care îți împodobesc casa

Flori superbe de toamnă care îți împodobesc casa

Toamna este un sezon magic, iar una dintre cele mai frumoase modalități de a-ți aduce un strop de culoare și căldură în casă este prin adăugarea unor flori superbe de toamnă.


Aceste flori se remarcă prin nuanțele lor bogate și frunzișul lor fermecător.

Crizantemele

Crizantemele sunt poate cele mai populare flori de toamnă. Ele vin într-o varietate uimitoare de culori, inclusiv galben, portocaliu, roșu și alb.

Crizantemele sunt ideale pentru decorarea atât a grădinii, cât și a interiorului casei.


Secretele îngrijirii crizantemelor – Cum să crești flori sănătoase și pline de culoare

Daliile

Daliile sunt flori cu petale bogate și forme diverse, de la cele simple la cele duble. Ele pot adăuga o notă de eleganță și culoare în grădină și sunt excelente pentru aranjamente florale interioare.

Totul despre ingrijirea daliilor- Florile iubirii ce iti infrumuseteaza gradina

Narcise

Narcisele sunt flori de primăvară, dar anumite soiuri înfloresc în toamnă. Aceste flori delicate și parfumate pot aduce prospețime în casă.

Brândușa de toamnă (Sternbergia)

Aceste flori cu aspect de bujor înfloresc în toamnă și au un aspect cu adevărat exotic. Culorile lor includ nuanțe de galben, portocaliu și roșu.


Hibiscus de toamnă

Asemănător cu hibiscusul tradițional, hibiscusul de toamnă înflorește în culori vibrante precum roz, roșu sau albastru.

Aceste flori atrăgătoare pot adăuga o notă exotică în decorul casei tale.

40 Tipuri de flori mov pentru o curte spectaculoasa

Ciclamen

Ciclamenul este o floare de toamnă cu frunziș atrăgător și flori în formă de tub. Ele sunt ideale pentru a aduce un strop de culoare în interiorul casei și se simt confortabil în ghivece sau coșuri suspendate.


Aster

Florile aster sunt flori cu aspect de margarete, care înfloreșc în nuanțe de albastru, mov și alb. Aceste flori delicate pot adăuga un aer rustic și romantic grădinii tale de toamnă.

Camelia de toamnă

Camelia de toamnă înflorește cu flori mari și elegante, cu petale în nuanțe de roz, alb sau roșu. Ele sunt excelente pentru decorarea grădinii sau a terasei.

Freziile

Freziile sunt flori cu un parfum îmbietor și petale frumoase. Ele pot fi cultivate în ghivece sau grădină și se pot folosi pentru buchete parfumate în interior.

Salvia ornamentală

Salvia ornamentală vine într-o varietate de culori, inclusiv roșu, violet și albastru. Aceste plante cu frunziș atrăgător pot completa aranjamentele florale de toamnă într-un mod elegant.

Indiferent de preferințele tale, există o varietate de flori superbe de toamnă care pot adăuga farmec și prospețime casei tale în acest sezon frumos.

Cu puțină grijă și atenție, aceste flori vă vor bucura cu siguranță ochii și sufletul în toamna ce se apropie.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI