Magia florilor: Transformă-ți curtea într-un spectacol natural de culori

Magia florilor: Transformă-ți curtea într-un spectacol natural de culori

Nimic nu poate egala frumusețea și farmecul unui grădină plină de flori. Aceste plante delicate și colorate pot transforma orice curte într-un spectacol vizual uimitor.


Alegerea plantelor în funcție de dimensiunea curții

Următorul pas important ce te va ajuta să îți decorezi curtea este de a alege plantele potrivite pentru gospodăria ta. Acestea pot fi alese în funcție de dimensiunea spațiul disponibil. De exemplu, dacă într-un anumit loc nu ai suficient de mult spațiu pentru a plantat florile în sol, poți opta pentru un perete cu plante cățărătoare. Acestea sunt extrem de frumoase, pot fi poziționate pe un zid sau pe un suport special și îți vor face curtea mai frumoasă și mai colorată.

Combinarea florilor în curtea casei tale

Pentru a obține un aspect cu totul și cu totul deosebit, dar și pentru a te bucura de o colorată pe tot parcursul anului, te sfătuim să optez pentru plante anuale, dar și pentru plante perene. Acestea îți vor face curtea frumoasă și colorată pe tot parcursul anului.

Florile perene vor reveni în fiecare an, oferindu-i un aspect frumos și elegant curții tale. Poți opta pentru iederă, trandafiri cățărători, glicina, dar și multe alte flori frumoase care-ți vor colora gospodăria și îi voi oferi miresme spectaculoase.


Mai mult decât atât, poți colora grădina ta și poți crea un spațiu absolut superb dacă optezi pentru florile în ghiveci. Alege daliile, petuniile sau begoniile.

Inspiră-te și din galeria foto pe care am pregătit-o pentru tine mai jos pentru a decora și tu gospodăria casei tale.

Craita – O floare vedeta a verii care iti face gospodaria mai frumoasa

Folosirea ghivecelor pentru a te bucura de culturi sănătoase și frumoase

Cum se montează rulourile de gazon pentru curte – Ghid pas cu pas

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI