Begonia Rex, o plantă ce îți oferă un spectacol vizual datorită frunzelor

Begonia Rex, o plantă ce îți oferă un spectacol vizual datorită frunzelor

Begonia Rex este o plantă de interior, o plantă ce te cucerește pe loc prin frunzele sale deosebit de frumoase, cu nuanțe fantastice, dar și cu modele unice.


Orice persoană va fi îndrăgostită de frunzișul Begoniei, forma frunzelor și textura acestora. Florile sunt nesemnificative, însă frunzele oferă un adevărat spectacol vizual de la care nu vei putea să îți iei privirea.

Îngrijirea acestei plante – Begonia Rex

În ceea ce privește îngrijirea, planta are nevoie de un spațiu bine luminat. Cu toate acestea, este important să știi că begonia nu este o plantă foarte pretențioasă.

Mai mult decât atât, în articolul de aici ți-am pregătit mai multe plante ce sunt perfecte pentru apartamentul tău deoarece purifică aerul din interior.


Plante ce sunt recomandate pentru că purifică aerul din interiorul casei

Nu poziționa planta în bătaia directă a razelor de soare. Lumina directă a soarelui poate să îi afecteze frumoasele frunze. Este important să ții cont de acest lucru deoarece frunzele se pot face maro, iar acest aspect înseamnă că lumina directă afectează.

În ceea ce privește cantitatea de apă, este important să lași pământul să se usuce între două udări. Iarna, begonia intră într-o perioadă de repaus, ca orice altă plantă. În această perioadă poți să rărești udările chiar la un interval de două săptămâni.

Dacă vrei să te bucuri de o plantă cu adevărat frumoasă, poți să îi aplici un îngrășământ de înaltă calitate. Fertilizarea acestei plante trebuie să fie făcută la început de anotimp rece, iarna, atunci când begonia intră într-o stare de repaus.


Crăița, planta iubitoare de soare, vindecătoare și frumoasă

Mixandra, floarea care cucerește pe toată lumea prin parfumul și frumusețea ei

Mixandra, floarea care cucerește pe toată lumea prin parfumul și frumusețea ei

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI